- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.081
1 ay ideal bence, 1 ayın sonunda bi görüşün, ona göre çizersiniz yolunuzu
bu akşam canlandık biraz kızlar ne güzel :)
evet ya, baya kalabalık olarak denk geldik uzun süre sonra ilk defa
bende çok begendim de bana gram benzemiyor yaabu arada senin avatarındaki hatun çoh gözel yaa
bende çok begendim de bana gram benzemiyor yaa
burdayıımmmmKimsecikler yok muuu
Nasılsın canımburdayıımmmm
Nasılsın canım
İyi yapmışsın uzak kalma buralardan. Eh iyiyim bende ne olsun aynı şeyler monoton bir hayatiyidir kuzum, köydeyim de kendi modemimle geldim. tontişler uyuyunca bi bakayım dedim buralarasen nasılsın
İyi yapmışsın uzak kalma buralardan. Eh iyiyim bende ne olsun aynı şeyler monoton bir hayat
Aynı şeyler be Nurdanım artık fena sıkılıyorum herşeyden sözlüme sarıyorum kavga ediyoruz 3 gündür soğuk konuşuyor beniml..keyfin kaçık gibi hayırdır yavrum
onun bi suçu yok ki gülüm neden sarıyorsunAynı şeyler be Nurdanım artık fena sıkılıyorum herşeyden sözlüme sarıyorum kavga ediyoruz 3 gündür soğuk konuşuyor beniml..
Kendisi dedi canım beni değiştiren sensin senin yüzünden sıcak olamıyorum dedi.. Ben surat astıkça o uzaklaştı o uzaklaştıkça ben surat astım..onun bi suçu yok ki gülüm neden sarıyorsunhem yoktur bi soğukluğu sana öyle geliyordur.
Kendisi dedi canım beni değiştiren sensin senin yüzünden sıcak olamıyorum dedi.. Ben surat astıkça o uzaklaştı o uzaklaştıkça ben surat astım..
İçimden gelmiyor hiç canım.. Neyse beni boşver de sen anlat nasıl gidiyor anlat bakalıme bunu değiştirmek de senin elinde demek ki. ortada büyük bi sorun yok sonuçta.
şimdi ilk fırsatta giyinir süslenir güler yüzünü takınır ufak da bi süpriz hazırlayıp adamın gönlünü alırsın işte, tamamdır
İçimden gelmiyor hiç canım.. Neyse beni boşver de sen anlat nasıl gidiyor anlat bakalım
Haklısın canım da ben iyi olunca o da iyi oluyor ama devam ettirmiyor yani hep beklenti içinde.. Bakalım hayırlısı..sen hepten kendini geri çekersen iyice uzaklaşırsınız, izin verme buna derim ben. elinden geleni yap da eğer suratına devam ederse ne hali varsa görsün diyebil o zaman
ben şuan kıskançlık krizinin ortasındayım, uyuz adama yanlışlıkla ben kıskanç bir insanım demiş bulundum sabrımı deniyor şuan
Haklısın canım da ben iyi olunca o da iyi oluyor ama devam ettirmiyor yani hep beklenti içinde.. Bakalım hayırlısı..
Ay ne güzel ya en hoş zamanlar bence bu tanıma evreleriNe yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?