Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Saygı duyarım, bi de bazılarının beğenmeme sebebi gerçekten beğenmediklerinden olmuyor bilirsin ki, onlara ağzımla kuş tutsam yaranamam mutlaka bir eksiklik, bir kusurunu bulurlar.

Tam olarak onlardan bahsediyorum.. Moral bozmak için ellerinden gelenleri yapacaklar ama kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum o yüzden herşeyin iyisine kaçıyorum. Sen istediğin gibi tepsi bulabildin mi ?
 
Bizim genelde direkt nisan oluyor, soz dediginiz tektas takma falan mi

Aslında evet ama bizim nişanla arada bir sene olacağı için alyans da takacağız. evlenme teklifi ettiği için şuan bende tek taş var onu takıyorum zaten. Şimdi nişana kadar adı konsun istiyoruz artık
 
Tam olarak onlardan bahsediyorum.. Moral bozmak için ellerinden gelenleri yapacaklar ama kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum o yüzden herşeyin iyisine kaçıyorum. Sen istediğin gibi tepsi bulabildin mi ?



Aslında benim istediğim bunlar gibi bişey yeşiliin kampanyası bitmiş, pembe' nin de öyle, internet' in altını üstüne getirdim ama maalesef, kaldı ki pembe' den bulsam bile almam sanırım çünkü çocukluk arkadaşlarımdan biri nişanlandı geçen ay ve pembenin beyazını nişan tepsisi yapmış, alsam hem kopya çekmiş olurum, yani kendime has birşey olmaz hemde o böyle şeylere çok önem verdiğinden bir tek '' onda olacak'' onun lafını çekemem açıkçası..
Ya gümüş alacağım, ya yine ahşap ama farklı bir model hoş, o kadar aradım taradım bu tarz birşey hiç bir yerde bulamadım..

 

Yeşil olanı çok beğendim canım onun pembesini bulsam ben bile alırdım.. Arkadaşın kullandıysa bence de sen alma daha ne modeller vardır aslında da bulmak zor. Ben birde kuğulu istiyorum buraya da atmıştım fotoğrafını özel tasarım bulsam onu almak istiyorum aslında.
 


Ben süslemesi böyle birşey istiyorum ya, bir yerde özel tasarım buldum o da pek fazla sevimliydi biraz da şık olmalı. İçi aynalı veya cam istiyorum mesela, bir de kenarları bu gösterdiklerim gibi olsa tam benlik :)
Tekrar atabilir misin çok merak ettim canım nasıl bişeymiş senin bu kuğulu tepsin
Bir de bir avm' de tasarım atölyesine denk geldim, ahşap boyama tepsiler çok var, ama böyle değil içi de desenli ve kahve rengin de ağırlar fiyatları da özel tasarım olduğu için bir hayli fazlaydı, en küçük boyu 300 lira :)
 
Son düzenleme:

Çok sağ ol canım =) Ben de çok sıkıldım hep aynı şeyler ve süslü olsun dikkat çeksin derken daha çok kaba bir görüntüye ulaşmış çoğu. Bunu görünce vuruldum =) Zaten oldum olası kuğuları çok beğenirim çok zarif gelirler bana =) Acaba yaptırılabilir mi bu ?
 


Tabiki, altıntopuk diye bir tasarım atölyesi çıkıyor google' ye yazınca mutlaka iletişim adresleri vardır bi mail at istersen onların tasarımı zaten sitede kuğuların farklı mavi, altın, gümüş renklerinden de var çünkü..
 

Evet canım ordan buldum bunu zaten ama araştırmadım daha iletişim adresleri varsa falan görmedim çünkü 2 3 haftadır bilgisayar yoktu bakamadım ama ilk işim bakmak olacak eve gittiğimde. Senin gönderdiğinde güzelmiş o satılıyor zaten var demi gittigidiyor da.
 


Var ama satışta mı bilemiyorum canım? Satıcıya özel msj atabilirsin yine..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…