- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Annesi babası boşanmış babası borç bıraktıydı 45 bin onu ödüyolardı çok şükür haziranda bitecek birde bizimkiler biraz daha tutucu istiyolar namazlı niyazlı olsun mesela annesi açık oda namaz alışkanlığı yoktu çok şükür cumalarını kılıyor şimdi herşey zamanla ben birden üzerine yüklenmek istemiyorum.Bende isterim öyle olsunlar ama değiller şimdi atayımmı onları yani napim(
Annesi babası boşanmış babası borç bıraktıydı 45 bin onu ödüyolardı çok şükür haziranda bitecek birde bizimkiler biraz daha tutucu istiyolar namazlı niyazlı olsun mesela annesi açık oda namaz alışkanlığı yoktu çok şükür cumalarını kılıyor şimdi herşey zamanla ben birden üzerine yüklenmek istemiyorum.Bende isterim öyle olsunlar ama değiller şimdi atayımmı onları yani napim(
Herkesin kendi hayat görüşü canım benim, keşke herkes dini görevlerini layıkıyla yerine getirse ama getirmediği için bu insanı kötü insan yapmaz değil mi? Kalbine de bakacaksın bu önyargıyı hiç anlamam zaten, biri kızı kendi ailesi için değiştiren adamı, adamın sevdiği kızın ailesi için değişmesini, çok mu zor anlayışlı olmak, saygı duymak? Benim annemin kuzeni hafızdı sen düşün, dubaiye gitti borç paralarla, araba alım satımı yaptı mesela senden arabayı alıyor dimi, başkasına satıyor ama sana paranı ödemeden başka araba alıyormuş. Sığar mı bu insanlığa? Sonra borç üstüne borç, beni öldürecekler diye kaçak gezdi. Al hafız bu adam..
Tabikide öyle canımm .Dünyaya 1 kere geliyoruz sevdiğimle evlenmek istiyorum benn.Ama işte bu stressler beni öldürüyo kalbimde hafif bi rahatsızlık var pfo stressten düşünmekten kalbim çok ağrıyo bu aralarr
Benimde babamın bir dünya işletme borcu var ne yapalım şimdi, sevgilimin babası mütehaitmiş iflas etmiş, şimdi işçi yani herşey bizim için, borç bitiyorsa madem sıkıntı ne ki?
Bizim de 2014 yaz aylarında söz-nişanımız var Allah'ın izniyle
Tepsi işini halleden var mı kızlar? Ben çiçekli fırfırlı, allı taşlı pullu şeylerden hoşlanmıyorum daha şık, zarif birşey olsun istiyorum.
Gümüş tepsi düşünen var mı? Bana daha asil geliyor süslülerden ziyade?
valla canımcım asil diyosan tek önereceğimm bu tepsi..bence çok asil duruyoo..gerçi taşlı istemiyorum demişsin ama bi bak istesen
Eki Görüntüle 1012716
Çok teşekkür ederim canım, ama ben içi aynalı istiyorum özellikle de kumaş taş türü şeyler olsun istemiyorum..
olabilir canımm zevkler..tarih belli oldu mu tatlım?
Tarih olarak ayı belli oldu sadece, Mayıs Allahın izniyle ama gün olarak belirsiz şuan, erkek arkadaşım' ın babası ve annesi Sinopta yaşıyorlar, babası çalıştığından direkt bir gün belirleyemedik yani başı, ortası, sonu sürpriz olacak biraz.
Kızlar günaydın nasılsınız. MaşaAllahh hepiniz hazılık içerisindesiniz.Bende kendimce planlar yaptım kızlar ama harekete geçemiyorum kızlar..Bizim aile biliyor ama hevesli değiller ve halama ciddi olarak söyleyemiyorumm offf off çok dertliyim rüyamdada bugece beni dövdüğünü kavga ettiğimizi istemediğini gördümmm çok korkuyorummmm
ben de varım, merhaba :79::79::79::79::79::93::103:
sözle nişanın farkı ne kızlar :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?