Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)


Hm bu biraz sıkıntılı bir durum ya
Yani erkek arkadasını da 5 vakit namaz icin zorlayMazsın
Aileni dizginlemen lazım madem bu kisiyle evlenmek istiyorsun
Evlenecegimiz adamlarla annesi acik annesi kapali diye mi bakacagiz
Her insan farkli farkli canim her aile yasantisina saygi duymamiz gerekir
 

evet canım bakalım ne olcak hafta sonu çok kısa bahsedebildim dedim eğer uygunsa Ağstoz 2 bişeyler olsun istiyoruz öyle konuşurken amcam geldi yarıda kesildi konuşma :))
 
Kızlar selam =) Ben sözde pembe bir elbise giyeceğim aynı şekilde dağıtacağım kurabiyelerde pembe olcak uyumlu olsun diye =) Şimdi sorum şu söz tepsisinide pembelerle süslesem çok mu abartı olur ? Bir taraftan çok istiyorum aslında ama aklımda da soru işaretleri var herşey pembe yada beyaz incili mi olsun ne dersiniz ?
 

Ornek bi tepsi gostersen ona gore yorum yapardik tatlim:) elbisenin fotosu var mi bana da fikr olur:)
 


Bnece uygun olur, hatta ben küf yeşili kumaş bulabilirsem tepsimi pembe düşünmüştüm şimdi fikrim değişti de, (tepsi konusunda) pembe elbise alsam mint yeşili, küf yeşili falan 2-3 renk kullanmayı seviyorum.
 

Bende severim yeşilin o tonunu da çok severim iyi düşünmüşsün =) Söz pastasınıda pembe beyaz düşünüyorum hatta onuda inci çikolatalarla süsletebilirim herşey uyum içinde olunca hoşuma gidiyor =)
 

Elbiseni cok begendim ^_^ kac yasindasin canim
 


Bende kıyafetmin rengine göre (küf yeşili zor bulunan bir ton) eğer bulamazsam tatlı bir pembe düşündüm yine şifon, tepsimi de ona göre seçeceğim dediğim gibi, hatta hangi elbiseyi seçersem çiçeğimin renklerini bile ona göre belirledim.
O yüzden şimdiden dokuz doğurmaya başladım. Herkes daha dur diyor ama ben herşeyin uyum içerisinde olmasını istediğimden şimdiden düşünmek, araştırmak kafamda birşey oturtumak zorundayım, işimi şansa bırakır ya da aman daha zamanı var deyip rahata alırsam kendimi neyin ne kadar olabileceği ortada, böyle de kesinliği yok ama en azından ben yapmam gerekeni yaptığımdan içim rahat olur.
 

Bence de en iyisi böyle insanın içi rahat olmalı.. Gerçi birde ne kadar uğraşsan da özensen de beğenmeyenler çıkacaktır.. en azından bende öyleleri var =) Ben yeşil nişan elbisesi beğenmiştim abiye tarzı kabarık değil o hala aklımda mesela=)
 


Saygı duyarım, bi de bazılarının beğenmeme sebebi gerçekten beğenmediklerinden olmuyor bilirsin ki, onlara ağzımla kuş tutsam yaranamam mutlaka bir eksiklik, bir kusurunu bulurlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…