- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
evet paylasalım yapalım bence ya farklı güzel seyler olsunnnnn :)
benim söz -nişan bir arada olucak canım
niye bir yap sende canım istiyorsan ...
Senin ailen mi tamam demedi canım ?
Evet canım.Erkek arkadasm ve ailesi askerden geldikten hemen sora gelmek istiyolar bizimkilerde bisey yok
Veresileri pek yok oyuzdenn canimYapma ya =( Neden peki biliyor musun ?
Veresileri pek yok oyuzdenn canim
Hayırlısı olsun canım ne desem bilemedim :S
Ben tel kullanıyorum canım onlar çıkmadan nişan düğün istemiyorum sözüde aile arasında adı konsun diye yapıyoruz =) Nişan falan teller çıktıktan sonra olacak =)
Bizim de hepsi bir arada olacak, normalde isterse sadece söz olsun, isterse hepsi bir olsun ben ev ortamına en çok sade elbiseleri yakıştırıyorum özellikle de boyu dizlere kadar olan, vücudu saran fakir kol dantel detaylı elbiselere bitiyorum. Dış çekim yaptırmayı düşünmesek kesinlikle bu tarz birşey alacaktım, ama işin içine dış çekim fikri de girince bu tarz bir elbise ile hoş olmayacağından fikrimi değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi yine ağır olmayan, ama biraz daha şık birşeyler araştırıyorum.
Sağol canım bekliyorum bende bakalım askerden sonra ne olucakk :S
Benim tellerim de tanısmaya gelmeden önce cıktı süper oldu :))
Ne kadar şanslıymışsın =)) kaç sene durdu memnun musun =)
1.5 Sene durdu canım çok memnunum ,, gülüşüm konusmamın bile değiştiğini söylüyorlar :) biz su tepsi işini nasıl yapıcazzz baslamak lazım bir yerlerden :)
Bana da 1.5 sene dedi 1 sene geçti ama henüz umudum yok =( ben çarşıya da baktım hiç bu tarz güzel modeller yok aşırı derece de demode şeyler var beğendiğim bir şey olmadı.. Hadi isteme için elbise bakayım dedim yazlık şeyler daha çıkmamış başlayamadım hiç =([/
bende sadelikten yanayım cok afili seylere gerek yok , sabun yaptım bende dağıtmak için desenleri bitti tüllemesi kaldı :)
Bana da 1.5 sene dedi 1 sene geçti ama henüz umudum yok =( ben çarşıya da baktım hiç bu tarz güzel modeller yok aşırı derece de demode şeyler var beğendiğim bir şey olmadı.. Hadi isteme için elbise bakayım dedim yazlık şeyler daha çıkmamış başlayamadım hiç =([/
bende sadelikten yanayım cok afili seylere gerek yok , sabun yaptım bende dağıtmak için desenleri bitti tüllemesi kaldı :)
Atabiliyorsan atsana canım fotoğrafını merak ettim bende kurabiye yapıcam =)
Atabiliyorsan atsana canım fotoğrafını merak ettim bende kurabiye yapıcam =)
tülliyim sabunları öyle cekiyim canım ok :)
tülliyim sabunları öyle cekiyim canım ok :)
Hihihi =)) Tamam canım öyle yap =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?