- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.941
tek sorun işse takmayın canım, sarılın birbirinize dua edin geçsin bu günler diye.
piyasa gerçekten çok kötü, yapılacak bişey yok. 2015 de biraz düzelecek diye umuyor herkes
Canım geçmiyor maalesef ciddiyete de adım attık dönüşü yok nereye kadar bekleyeceğiz, içimizden salon bakmak gelmiyor daha ne olsun..
ee ne düşünüyorsunuz kuzum, nişanlın başka iş bulamazsa düğünü mü erteleyeceksiniz
hayırlısı olsun inşallah kuzum. elbet bi yerden güzel kapılar açılacak sizebilemiyorum ki canım o ihtimali düşünmek istemiyorum Allah büyükhem sadece o değil ki benimde daha iyi bi yere girmem lazım..
hayırlısı olsun inşallah kuzum. elbet bi yerden güzel kapılar açılacak size
amin canım hepimize inş bekliyoruz sabırla..
moral bozmayın yavrum, 11 ay var daha. yuva kurana yardım edermiş Rabbim
öyle tabi canım hayırlısı olsun
ee başka ne var ne yok yaahiç de sohbet dönmüyor artık burada
valla ne olsun kendi adıma konuşayım işe gidip geliyorum başka da ne olsun işte bazen iş çıkışı nişanlım beyle çıkıp kahve içiyoruz o kadar..
asıl sizde haberler hürsünüz en azından
fazla hür lükde iyi degil yaa, yalnızlıktan sıkılmaya başladım artık, biri olsa hiç fena olmayacak sanki
Luna nın düğününe gittiğim eski kırığımla küstük bizde, o konu var canımı sıkan. ama kararlıyım hatasını anlayıp konuşalım diye yanıma gelene kadar konuşmaya niyetim yok.
onun dışında da pek bişey yok bende, aynı şeyler yani
oo sen kararlıysan dönüşü olmaztabi canım biri olsa çok iyi olur yalnızlığını paylaşırsın herşeyin olur o çocukla ilgili de kafan yatıyorsa devam ettir boşver arkadaşlığı şimdilik ciddi bak
ya zaten arkadaşımdı benim hıyar ama onu bile mahvetti. şimdi söylüyor arkadaşlar, şöyle keyfi bozuk, böyle morali bozuk diye ama yüzbin şans verdim ona bugune kadar arkadaşlığımız için. hiçbirini kullanamadı, benim yapacak bişeyim yok
yani evet çok istiyorum artık biri olsun, derdimi dinlesin, ilgilensin, ben ilgileneyim falan ama söz konusu bensem bu iş hiç kolay olmuyorkarşımdaki insanın herşeyi burnundan getirme özelliğine sahip bir insanım malum
aman def etsin gitsin o zaman madem haketmiyor ne uğraşıyorsun başka arkadaşın mı yok sankidoğru insanı bulunca eminim sende değişeceksin
ben doğru insanı bulsam bile kaçırmak için elimden geleni yaparım önce, bakayım dayanıklı mı diye denemek içineğer sınavı geçerse yazarım listeye adını, yoksa işi zor
ohoo sende çok iş istiyorsun nurdancık, ilerde kedilerle dolu evin seni bekliyor olacak yoksa
bana da öyle geliyor
halam biriyle tanıştırdı beni, daha doğrusu çocugun annesiyle beraber iş karıştırmışlar, benim numaramı vermişler falan neyse. yaklaşık 2 haftadır çocukla whatsap tan yazışıyoruz. resmen sabrını deniyorum ama yok adam inat etti gitmiyor bir yerebana böyle delisi lazım sanırım
bismillah neler duyuyorum niçin bahsetmedin iki haftadıree anlat nasıl biri, kaç yaşında nerde yaşıyor
bana da öyle geliyor
halam biriyle tanıştırdı beni, daha doğrusu çocugun annesiyle beraber iş karıştırmışlar, benim numaramı vermişler falan neyse. yaklaşık 2 haftadır çocukla whatsap tan yazışıyoruz. resmen sabrını deniyorum ama yok adam inat etti gitmiyor bir yerebana böyle delisi lazım sanırım
zaten çok giremedim buraya yavrum, bide çok emin degilim hala. hiç hoşuma gitmez benim böyle tanışmalar aslında da çocugun tipini begendim diye ses edemedim
26 yaşında ( yine benden küçük), bankada çalışıyor, istanbulda yaşıyor. baya sabırlı biri fark ettigim kadarıyla, benimle uğraşabiliyor
şimdilik iyi gibi de işte, ben yüzünü görmeden çok da emin olamam hiç bişeyden. o yuzden kısmet diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?