- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.721
Senin iradenin de maşallahı var yani ben şuan yemek yiyebiliyor olsaydım ilk işim mutfağa koşmak olurduaynen tavuk döner bol mayonezli of ki ne of bende çok acım şimdi ama olsa yemem nayırr
ey ahali luna face e resim koymuş
yalan o yaa bi işe yaramıyor demek kiYok canım neden üzüleyim bütün arkadaşlarım evli hepside yazdı şimdiye on kere evlenmem lazımdı
Amin canım sağol : ) güzel geçti çok şükür, pek güzel olamadım ama olsun yine de güzeldi
Amin canım, teşekkür ederim : ) güzeldi çok şükürbol bol oynadım : )
Amin canım sağol :) en kısa zamanda ekleyecem canım : )
ayy nurdan : )))) çok sevindim geldiğine teşekkür ederim tekrardan : )
senin güzel gözlerin öyle görmüş bildiğin herküldüm yani : D
çok oynaktım evet herşeye inat oynadım
Yok canım herkesin evleneceği ve öleceği gün belliymiş asla da değişmezmiş o yüzden ne yapsak boşyaa çok güzel degil miii
yalan o yaa bi işe yaramıyor demek ki
Senin iradenin de maşallahı var yani ben şuan yemek yiyebiliyor olsaydım ilk işim mutfağa koşmak olurdu
bana evlenecegim günü yazmayı unutmuşlar herhaldeYok canım herkesin evleneceği ve öleceği gün belliymiş asla da değişmezmiş o yüzden ne yapsak boş
yaa çok güzel degil miii
yalan o yaa bi işe yaramıyor demek ki
evet canım bebek gibi olmuş maşallah darısı bizlere
insan korkar ya düğün günü saç makyaj şans işi ya istediğimiz gibi olmazsa ki benim kesin olmaz
Yok yok o kadarı da iyi değil canım kararında olsun herşey amanınvalla ya manyak derecesindeyim bazen ben bile sıkılıyorum düşünşimdiden düşünüyorum çocuğum olsa kilo alırım sonra nasıl verebilirim diye kilodan nasıl tırstıysam
Hahaha Ay Nurdan ya mutlaka yazılmıştır merak etmebana evlenecegim günü yazmayı unutmuşlar herhalde
fotolar Nurdan da bizzat gidip çektiHadi darisi bizim de basimiza :) ben seni hic gormedim var ya :) herkes gordu sanirim bi ben kaldim :)
fotolar Nurdan da bizzat gidip çekti
Evet var ama ben bilmiyorum bende kimse yok malum ortak faceFacesi de varmis lunanon bende facesi olan herkes ekli aslinda yaaa lunayla eklesmemisiz :)
Evet var ama ben bilmiyorum bende kimse yok malum ortak face
Hahaha ne der acaba böyle birşey desemayrılın artık bi zahmet
Hahaha ne der acaba böyle birşey desem
Aslında bizim iki facemiz var birini dondurmuştuk ama şimdi açsam farkeder birde benim bütün arkadaşlarımı biliyor sizi tanıtamam işe başlasam kolay aslındabişey demez yahu sanki ayrılıyorsunuz alt tarafı face ler ayrılıyor
Aslında bizim iki facemiz var birini dondurmuştuk ama şimdi açsam farkeder birde benim bütün arkadaşlarımı biliyor sizi tanıtamam işe başlasam kolay aslında
Teller çıkmadan zor canımo zaman hemen iş bul
inşallah inşallahHahaha Ay Nurdan ya mutlaka yazılmıştır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?