- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.321
umarım beğenirsinöyle bi bahsettiniz ki şeytana uyup izliyecem şimdi sonra da psycho gibi dolaşacam evde
izleme kuzum o zaman boşverağlayasım geldi daha filmin adını yazıp resimlerini görüncemerak ettim ama izleyemem daha resimden etkileniyorum
sinemaya gittigim arkadaşım söylemişti, dikkatli dinleyince de fark ediliyor zaten aynı onun bögürmeleriAa ciddimisin
o arkadaşta ne arkadaşmış haniben filmi izledigim arkadaşın evinde kalıyorum şu an. geçen gece benim yatagımı yaptı ben yattım o da kendi odasına geçecek uyumaya, seslendi bana, nurdan izledigimiz filmi bu gece unutma diyebütün gece içimden sövdüm durdum salaga
çok korkacaksan gitme yani kuzum, insan etkilenebiliyor
bizde az manyak değiliz haNeden bence öldürmeleri daha şeker
Aa ciddimisin
o arkadaşta ne arkadaşmış hani
ay yok izlemeyecem gidecem şimdi tom ve jerryi açacam beni o paklar ancak
abi adam bildiğin seni kalpten götürmeye niyet etmişo arkadaş filmde sürekli geçen bir rakam var 7730 diye, filmi izledigimiz gece 4 te msj göndermiş bana 7730 diyeAllahtan msj sesine uyanmamışım da sabah gördüm, yoksa gece yuregime indirecekti manyak
gerçi ben de evde ona çeşitli tuzaklar kuruyorum o ayrı mesele, yuvarlanıp gidiyoruz
izleme kuzum o zaman boşver
sinemaya gittigim arkadaşım söylemişti, dikkatli dinleyince de fark ediliyor zaten aynı onun bögürmeleri
bizde az manyak değiliz ha
hıı ne demezsinBen dinlemedim hiç o adamı bilemedim ondan
Neden çok eğlenceli bence
Burda sinema bölümünde bir film önerdiler bana Bir sırp filmiydi sanırım yarısdında kapattım o iğrençlikler işkenceler olamaz böyle birşeyhıı ne demezsin
abi adam bildiğin seni kalpten götürmeye niyet etmiş
intikam al bacım en hızlsından
Ben dinlemedim hiç o adamı bilemedim ondan
Sen seviyorsun sanırımgeçen telefonda bi kızla konuşuyordu, kızın da gönlü var bunda biliyorum. gittim yanına " aşkım yaa bi baksana bulaşık makinasında sorun var " dedimkız telefonu yüzüne kapattı
çok iyi seslendirmiş hayko yavrum yaa
Sen seviyorsun sanırım
Bence çok fazla izleme canım ben ara verdim mesela ancak zombi falan izlerim bundan sonra farkına varamıyoruz ama bilinçaltından çok etkiliyor bizi sonra çıkıyor acısıBurda sinema bölümünde bir film önerdiler bana Bir sırp filmiydi sanırım yarısdında kapattım o iğrençlikler işkenceler olamaz böyle birşey
ahaha çok iyi olmuş : Dgeçen telefonda bi kızla konuşuyordu, kızın da gönlü var bunda biliyorum. gittim yanına " aşkım yaa bi baksana bulaşık makinasında sorun var " dedimkız telefonu yüzüne kapattı
çok iyi seslendirmiş hayko yavrum yaa
baya seviyorum hem defilmde şeytanın sesi her duyuldugunda benim gözümden kalpler çıktı
Bence çok fazla izleme canım ben ara verdim mesela ancak zombi falan izlerim bundan sonra farkına varamıyoruz ama bilinçaltından çok etkiliyor bizi sonra çıkıyor acısıbence başka türlere geçiş yap gerçekten sağlıksız bir hobiye dönüşüyor belli bir noktadan sonra
yırtıyor ama yırtttıgını da yakıştırıyorum ben o adamaHahaha ay Nurdan yaOnun melekli bir şarkısı vardı dimi onu dinlemiştim sevmiştim ama çok yırtıyor kendini ya
iyi geceler bebişimkuzucuklar ben artık kaçıyorum uyumam lazım iyi geceler hepinize mutlu rüyalar görün
İyi geceler canım tatlı rüyalarkuzucuklar ben artık kaçıyorum uyumam lazım iyi geceler hepinize mutlu rüyalar görün
yırtıyor ama yırtttıgını da yakıştırıyorum ben o adama
iyi geceler bebişim
Seviyorsun demekki baya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?