- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.341
Tamam canım iyi gecelerevet kendisi favorilerimdendir :)
yavru ben de yatıyorum musadenle, yarın memlekete geçiyorum daha sık girerim sanırım. görüşürüz tekrardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım iyi gecelerevet kendisi favorilerimdendir :)
yavru ben de yatıyorum musadenle, yarın memlekete geçiyorum daha sık girerim sanırım. görüşürüz tekrardan![]()
geçen telefonda bi kızla konuşuyordu, kızın da gönlü var bunda biliyorum. gittim yanına " aşkım yaa bi baksana bulaşık makinasında sorun var " dedimkız telefonu yüzüne kapattı
çok iyi seslendirmiş hayko yavrum yaa![]()
poff gece kaynatılmış yine ben yokum nefret ediyorum çalışmaktan ve erken yatmak zorunda olmaktangizemle ben kazana düştük
![]()
ohaaaa Nurdaaaaan![]()
hakkatten yaaaaaabiz varken dönmüyo böle muhabbetler
![]()
ahaha çok iyi olmuş : D
valla ya ama performans güzel eskiye dönüldü gibi![]()
evet, yalnız luna gelmiş o gelince muhabbet canlanmışşş
demek ki, bizim muhabbeti coşturan lunaymışşş![]()
evet o benim en birinci benim ben yaptımevet, yalnız luna gelmiş o gelince muhabbet canlanmışşş
demek ki, bizim muhabbeti coşturan lunaymışşş![]()
evet o benim en birinci benim ben yaptım![]()
poff gece kaynatılmış yine ben yokum nefret ediyorum çalışmaktan ve erken yatmak zorunda olmaktangizemle ben kazana düştük
![]()
ohaaaa Nurdaaaaan![]()
![]()
bugun de senin için gündüz girdim işteee, buralarda mısın ki acaba![]()
nasılsın kuzum![]()
iyiyim sıkılıyorum bu aralar bayram arefesi ya iş yoğunluğu yok film izliycem de seçemiyorumsen nasılsın canım
![]()
sinemada çok güzel filmler var bu ara yaa, onlar daha internete düşmemiştir sanırım
true dedective diye bir dizi varmış burhan tavsiye etmişti, onu izleyecem ben de eve gidince![]()
ben böyle gizemli filmleri seviyorum sonu şaşırtıyor ya ama bulamıyorum hep aşk filmidedim mi bırda bilmiyorum ama geçen ceset diye bi film izledim of ki ne off sonu harikaydı ama tam anlamam için ikinci defa izlemem lazım
![]()
dünkü yazılanları okumuşsundur dabbe yi izledim bende, sonu güzeldi ama aklıma gelse gece yine uyuyamam eminim
izledigim çok film var benim ama isim olarak hiç gelmiyor aklıma yaao yuzden diziler daha keyifli oluyor benim için
![]()
ben o tür filmler izleyemem ya mahvolurum aylarca ha çok izlemek isterim ama feci etkileniyorum fragmana bile bakamadım![]()
Eki Görüntüle 1259332 True dedective den bir replik![]()
bayramda fırsat bulursam cem yılmaz ın filmine gitmek istiyorum, bayramdan sonra da incir reçeli var zatensinema dunyası bu ara benim zevkime çalışıyor hep
![]()