- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.301
annemde gelsino zaman da sevdigin adamla olacaksın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemde gelsino zaman da sevdigin adamla olacaksın canım![]()
kız arkadaşlarım hep aileleriyle kalıyorlar canım o yuzden gidemedim onlara, tek yaşadığı için bu arkadaşım da geçici süre geldim bakalım. bayramdan sonraya Allah kerim![]()
Ben izlerim de sana arınma gecesini izle demiştim izledin minayırrrrrrrrrrr, korkuyom bana gerçekdışı korku önersende izleme onlardan
![]()
: ) İnşallahgelir ki sık sık, o da bırakamaz seni![]()
çoktandır film izlemiyorum kiOlsun canım açıkta kalmaktan iyidir sende inşallah bir an önce bulursun gönlüne göre bir iş ve kalacak yer
Ben izlerim de sana arınma gecesini izle demiştim izledin mi![]()
Olsun canım açıkta kalmaktan iyidir sende inşallah bir an önce bulursun gönlüne göre bir iş ve kalacak yer
Ben izlerim de sana arınma gecesini izle demiştim izledin mi![]()
: ) İnşallahben de gidicem hem
![]()
izleme onlardantabi ki canım kaldıgım yerle ilgili hiç bir problemim yok şükür, gayet de iyi anlaşıyoruz adam benden becerikli valla
filmlerden konuşunca geçen hafta dabbe ye gittik biz de, aklım çıktı resmen
ee tabi ki gidersin canım, orası da senin evin![]()
çoktandır film izlemiyorum kiarınma gecesinde de psikopatlar var değil mi ben en iyisi zombi izleyim
![]()
tabi ki canım kaldıgım yerle ilgili hiç bir problemim yok şükür, gayet de iyi anlaşıyoruz adam benden becerikli valla
filmlerden konuşunca geçen hafta dabbe ye gittik biz de, aklım çıktı resmen
ee tabi ki gidersin canım, orası da senin evin![]()
izleme onlardan![]()
aa nasıldı ama güzeldi demi canım 5e gitmişsinizdir muhtemelen ben çok beğenmiştim![]()
zombi ölü en azından sadece karnı acıkmışE aynı ha zombi ha psikopat
aa nasıldı ama güzeldi demi canım 5e gitmişsinizdir muhtemelen ben çok beğenmiştim![]()
bööösırf can sıkıntısından sinemaya gidesim gelmişti, arkadaş da dabbe yi isteyince girdim ona
hımm bence aynı tat olmaz yaincir reçeli 2 yi bekliyorum şimdi, gelse de gitsem![]()
evet canım 5 e gittik, bazı yerlerde çekim kalitesi düşüktü. ama kurgu ve konu güzeldiama korkunçtu tabiki
![]()
zombi ölü en azından sadece karnı acıkmış![]()
Yeseler daha iyiÇekim kalitesi genelde düşük oluyor onlarda ses falan da ama konusu çok güzeldi sonunda çok şaşırmıştım
Psikopatlar zevk için öldürüyorlar işte en azından yemiyorlar![]()
hımm bence aynı tat olmaz yaben en son x meni izledim sinemada onunda yarısında uyudum
arşiv yapcam herşey bitince
şeytan seslendirmesini hayko cepkin yazmış zatenÇekim kalitesi genelde düşük oluyor onlarda ses falan da ama konusu çok güzeldi sonunda çok şaşırmıştım![]()
umarım beğenirsinhalil sezai nin hatrına izlerim ve begenirim diye düşünüyorum
şeytan seslendirmesini hayko cepkin yazmış zateno yuzden güzel olmuş bence film
![]()
Yeseler daha iyi![]()
halil sezai nin hatrına izlerim ve begenirim diye düşünüyorum
şeytan seslendirmesini hayko cepkin yazmış zateno yuzden güzel olmuş bence film
![]()