- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.981
Öyle bir durum insanın aklına gelmezkii ne sapık ablaymis o da
aaa bilmem sanki ayakta pot duruyor gibi geldi resimden dolayı mı acabaortadaki bantı neden sevmeeedinn
benim aynı böyle bi ayakkabım vaaar, bu kadar yüksek değil tabi, çok da güzel duruyo o ortadaki bant
aaa bilmem sanki ayakta pot duruyor gibi geldi resimden dolayı mı acaba
Ay bu çok güzelmiş yaa bunun biraz daha yüksek topuklusunu istiyorum çok beğendimevet, o modeldeki pot durmuş, biraz uzunmuş sanırım o bant, ama tam oturduğu zaman çok da cici duruyor, hanım hanımcıkk
örneeeeeek
Eki Görüntüle 1251140
Ay bu çok güzelmiş yaa bunun biraz daha yüksek topuklusunu istiyorum çok beğendimVarmıdır ki acaba
Aaa bak o konuda iddialıyım topukluda çok rahatım güzel de yürürüm alıştım sanırım artıkbant boyu tam olup oturduğunda orta bant çok güzel duruyor bence
bunun daha topuklusu muuuu
nasıl yürüycen kız onunlaaaaa
Aaa bak o konuda iddialıyım topukluda çok rahatım güzel de yürürüm alıştım sanırım artık
Bak buda çok hoşuma gidiyor
Eki Görüntüle 1251143
Evet hiç görmedim nette denk geliyor sadece bakalım bulabilecekmiyim elbise ayakkabı almaaya diye çıkınca hepsi yok oluyor çünküheee maşalaaahhh o zamaaaaan
değişikmişşşş
Evet hiç görmedim nette denk geliyor sadece bakalım bulabilecekmiyim elbise ayakkabı almaaya diye çıkınca hepsi yok oluyor çünkü
Bari elbise bulayım uzun kollu şık bir elbise pantolon giymek istemiyorum bu bayram
piyasada bulabilirsin gibi gelmiyor nedenseee
Bari elbise bulayım uzun kollu şık bir elbise pantolon giymek istemiyorum bu bayram
Bulabilirsem almak istiyorum şöyle altı bol rahat bir elbise ama sitelerde bile bulamadım dahabence de elbise al
Bulabilirsem almak istiyorum şöyle altı bol rahat bir elbise ama sitelerde bile bulamadım daha
Belden bol kesim geliyor ya hani öyle istiyorum havalarda soğuk uzun kollu olur büyük ihtimalle dar kesim giymek istemiyorum bayramdane tarz bişey tam olaraaak?
Belden bol kesim geliyor ya hani öyle istiyorum havalarda soğuk uzun kollu olur büyük ihtimalle dar kesim giymek istemiyorum bayramda
inşalllaaahhhhhhımmmmm bulursun inşallaaah
Hahaha Ay Allah beni napmasınBak böyle birşey istiyorum canım ama ortadaki bant olmazonu sevmedim ya böyle yada tam bilekten
Eki Görüntüle 1251115
Ben platform çok seviyorum çok şık duruyor hoşlaşıyorum kendilerindentopuğa gelbu tarz ayakkabıyı bende seviyorum ama platformsuz olanlarından
Ben platform çok seviyorum çok şık duruyor hoşlaşıyorum kendilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?