- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.001
Aslında çok rahat canım daha kolay kullanımıbende bi sevip alışamadım platforma
Ben de diyorum Nerelerde bu kızgeldim ben geldiimmm
kızçeler yogunum bu ara, zaten kalacak yerim bile belli degil bi sürü sıkıntı oluyor. arada arkadaşlarda arada orduevinde idare etmeye çalışıyorumo yuzden pek giremiyorum ama aklım sizlerle bilin tamam mı
Ben de diyorum Nerelerde bu kızHoşgeldin özlettin kendini
Sen şimdi ankaradamısın canım neler yapıyorsun en son işi bıraktın diye biliyorumayy valla ben de özledim kuzum da halimi görsen affederdinkalacak yerim belli degil hala, sokakta kalacam nerdeyse
Sen şimdi ankaradamısın canım neler yapıyorsun en son işi bıraktın diye biliyorum
Sen şimdi ankaradamısın canım neler yapıyorsun en son işi bıraktın diye biliyorum
ankaradayım canım, işi bıraktım iş arıyorum şuan. bu arada bi hocam da yardım istedi bi konuda onunla ilgileniyorum. o yuzden haftasonu istanbula gitmem lazım, ama canım hiç istemiyor, iyice sıyırdım
ankaradayım canım, işi bıraktım iş arıyorum şuan. bu arada bi hocam da yardım istedi bi konuda onunla ilgileniyorum. o yuzden haftasonu istanbula gitmem lazım, ama canım hiç istemiyor, iyice sıyırdım
selaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaar
Olsun git değişiklik olsun işte sana
İstanbuldan burası 2 3 saat artık atla geldeğişiklik dedigin arkadaşlarla olur hocayla değişiklik olmaz ki
ayy valla ben de özledim kuzum da halimi görsen affederdinkalacak yerim belli degil hala, sokakta kalacam nerdeyse
imzanı değiştirsene artıkkk
büyük gün geldi de geçti bileeee
aynen ya unutmuşum düğün tarihi belli olsun da onu eklerim
Yine kimseler yok değil mihu huuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?