- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.021
Sende arada gidiyorsun bir ben kalıyorum burda bir başımabiz varızzzz
Sende arada gidiyorsun bir ben kalıyorum burda bir başıma
Aaa benim de öyle eğer o gün evdeysem sabah kalkmamdan gece yatana kadar kk açıktır arada yemek için çıkıyorum sadeceyok yahuu ben buralardayımm, ayrı bi sekmede açık hep kk, ama yazan olmayınca bakmıyorum ben de
Aaa benim de öyle eğer o gün evdeysem sabah kalkmamdan gece yatana kadar kk açıktır arada yemek için çıkıyorum sadece
Evet bence de yok. neden böyle olduk bilmiyorum.. Diğer kızlar zaten arada geliyordu ama Luna Nurdan Selen hep burdaydı.. GErçi hepsinin geçerli mazeretleri var Luna evleniyor Nurdan düzen oturtmaya çalışıyor Selen nişan yaptı ama onun işi bitti ona bi kızayım ben yarınben de öyle yapıyorummmmama eskisi gibi muhabbet yok ki artıkkk
Evet bence de yok. neden böyle olduk bilmiyorum.. Diğer kızlar zaten arada geliyordu ama Luna Nurdan Selen hep burdaydı.. GErçi hepsinin geçerli mazeretleri var Luna evleniyor Nurdan düzen oturtmaya çalışıyor Selen nişan yaptı ama onun işi bitti ona bi kızayım ben yarın
Bencede gelsinler ben arkadaşlarımla etmediğim sohbeti burada yapıyordumeveeet, hepsinin bi mazareti var ama, olsun gelsinleeer
Bencede gelsinler ben arkadaşlarımla etmediğim sohbeti burada yapıyordum
ne zaman belli olcaaak
Yine kimseler yok değil mi
aileler bi konussun da hangi ay ona karar verelim düğün salonu bakmamız lazım o zaman belli olr sanırım net tarih
Günaydın kızlar nasılsınız? Uzun zamandır fazla giremiyorum iş değiştirdim bilenler vardır belki, şirketimizi kapattık, yeni yeni kendime geliyorum. Sözlenen, nişanlanan arkadaşlar varsa hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor ve bolca öpüyorum..
siz hangi ay düşünüyorsunuz pekii? var mı kafanızda bir şey?
neden istemiyorsun kiiihiç istemiyorum ama sanırım eylül ayı
neden istemiyorsun kiii
çok geç oluyor çünkü soğuk olur diye korkuyorum ben mayıs istiyordum da
hımmmmm, yok ya soğuk olmazz eğer açık hava düğünü düşünmüyorsan.. açık hava akşamları soğuk oluyor evet, ama normal kapalı mekanda olacak ise çok da iyi olur, millet terlemez
ben de eylül ayını istiyorum mesela
yok kesinlikle açık hava düşünmem riske giremem yani..salonlar daha çok hoşuma gidiyor benim müzik sistemi ışıklar falan daha hoş oluyor
benimde kendimi alıştırmam lazım eylül büyük ihtimal
alıştır alıştırrr, bence eylül en güzel düğün aylarından birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?