Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

maşallah de kuzum merakla bekliyorum

tamam canım bi ben göreyim de nasıl çıkmışım kötüyse koymam


bişey diyemeyiz ki canm karakter meselesi yapacak bişey yok onla da iyi olmayıver
hem evlensen de aynı olacak ziyaretler belki daha sıkıcı, herkese girmek gerekir o zman
 

Öyle deme canım bayramın ilk günü bütün evli arkadaşlarım eşleriyle annemi ziyarete geldi öyle imrendim ki.. Beraber gezsen ne olacak ayrı evlere gidiyorsun sonuçta o seni eve bırakıyor falan.. İlk günü onlar bize geldi akşama ertesi gün ben gittim evli olsak böyle olmazdı ki..
 
iyi olanlardan koyarsın sen de

tamam canım makyajı kuaförde yaptırdım da sanki biraz abartılı geldi bana herkes beğendi ama bilemedim :26:


hmm o manada dedin doğru tabi ben yanlış anladım..öyle gezmesi güzel olur çift olarak, aman sağlık olsun kuzum o günlerde gelir baksana nerden nereye geldik
 
Keyfin yok diye girmiyormuşsun bu topiğe biz en kötü anlarımızda buraya koşuyoruz dertleşmeye.. Senin de derdini dinlemeyeksek hiç yaşamayalım aşk olsun.. Ki sen benim her derdimi dinledin..

aynı şey degil ki canım benim, sen tatile gitme heyecanı yaşıyordun, selen in söz heyecanı vardı, ben buraya gelip eski nişanlım evlendi, ama ben işsiz güçsüz en ufak bir hayatımı düzeltme ihtimalim yok depresyonu yaşıyorum desem hem çözümü olmayan bir dert olacaktı hem de sizin heyecanınızı örselemiş olacaktım, bunu yapmak istemedim.. yoksa sizinle konuşmak istemedigimden falan degil yani, lütfen böyle düşünme.. bak şuan bile sizin bambaşka heyecanlarınız varken benim çözümsüz derdim için konuşup boşuna sizin hevesinizi bozmuş oluyorum diye rahatsız oluyorum.. yoksa asla sizle konuşmak istemedigimi düşünme buna çok üzülürüm..
 

Denizde de evli gibiydik canım uyuduk uyandık yemek yaptık yedik hazırlandık gezmeye gittik falan.. eve geldik bana ilk attığı mesaj ben çok eksik kaldım sensiz oldu.. o da benim gibi hissetmiş demek ki.. Birdedaha bizim en az iki sene var bazen inanılmaz moralim bozuluyor.. Ki evlilik zor onu bir kez daha anladım..


Neden örseleyesin ki canım benim denizim bitti Selenin sözü.. Gayette konuştuk yeterince.. Çözümsüz olsun herşeyin çözümü olmak zorunda değil ki ama konuşmak rahatlamak öyle önemli ki.. Üzerinden bir nebze olsun bunu atabilmek.. Ben ne olursa olsun konuşmanı anlatmanı istiyorum ister çözümü olsun ister olmasın..
 

olsun sen gel anlat içini dök, biz seninle üzülmesini de biliriz kendi mutluluğumuzla sevinmesini de
çözüm buluruz belki sıkıntılarına geçmeyecek dert tasa yok be canım, sadece sabır
 

olsun sen gel anlat içini dök, biz seninle üzülmesini de biliriz kendi mutluluğumuzla sevinmesini de
çözüm buluruz belki sıkıntılarına geçmeyecek dert tasa yok be canım, sadece sabır

sağolun kızlar gerçekten, desteğiniz yeter.. ama anlatacak bişey de yok işte, hep aynı şeyler.. yasin evlendi benim hala işim düzenim hiç bişeyim yok, yaşım oldu 30.. vs vs yani.. çözüm yok, dert çok, içimde hiçbişeye dair istek yok..
 

ne kadar güzel bence evlilikten korkma bu kadar sorumlulukar karşılıklı paylaşılınca bence sorun olmaz..hem aynı evde olunca bu kadar çok tartışma konusu olmaz diye düşünüyorum :26:
mesela ablam bekarken hiç bir işe elini sürmezdi işten gelirdi herşeyi önüne isterdi..evlendi iki sene oldu yok böyle bi değişim her şeyi dört dörtlük..
işten gelirler ikisi beraber mutfağa girerler buşaık yemek ne varsa..evlilikten korkan ablam şuan çok mutlu hiç dertlendiğini de görmedim
 

Ben seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten.. Ben bile bütün arkadaşlarım evli işim yok diye sapıtıyorum.. Senin ihtiyacın olan tek şey güzel bir iş yeni ortamlar hem belki de iş yerinde birisiyle tanışacaksın belli olmaz ki kısmetin nerde kimse bilemez.. Yasin evlendi bile senden sonra ama senin daha işin bile yok diye üzülüyorsun onun evlenmesinden çok senin hayatının düzene girmemesinden şikayetçisin farkındayım ama bir iş bul bak herşey nasıl da güzel gelişecek =)
 

İnşallah bende öyle olurum çünkü ben çok rahat büyüdüm suyumu bile annem verdi elime o derece:26: Sözlümde aynen o şekilde yetişmiş şimdi ikimizde birbirizimizden bekliyoruz
 

aslına ceren sen ve benim ortak sıkıntımız iş durumu ve biz seni çok iyi anlıyoruz..hak ettiğimiz iş başkalarına nasip oluyor biz bekliyoruz..iki kuruşluk insanların ağzına bakıyorum
mutlu olabileceğin bir işin olsun bakalım o istek nasıl gelir sana..sadece üzülmekte haklısın diyebiliyorum sana
 


demiştim size çözümü yok diye, boşuna sizi de dertlendirdim şimdi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…