Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Merhaba kızlarr :)

ben de bu yazı sözlü/nişanlı olarak geçirenlerden olacağım, büyük ihtimal Mayıs gibi olacak bizim isteme törenimiz :)

hesap kitap işleri için ne kadar tasarruf etsek yanımıza kar diye düşündük ve nişan yapmamaya karar verdik, paraları saçıp dökmeye gerek yok :)

2014 sözlüsü, 2015 evlisi olacağım inşallahh :) :) şimdiden hepinize bol şans diliyor, paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)
 
Merhabaa kızlaar benim de allah nasip ederse ağustosta sözüm olacak :) söz nişan bir yapmak daha mantıklı geliyor fakat ben istanbul'dan trabzon'a gelin olacağım için ayrı bir merasim seklinde olacak büyük ihtimal :) henüz daha aileler tanışmadı yakında görüşmeler başlayacak ve kısmetse ağustos ortasında isteme olacak :) bahar ayları gibi büyük ihtimal düğün olacak :) hiç bir şey bilmiyorum bu konularda o yüzden gözüm hep buralarda olacak :) aldığınız çeyizlerinizi söz elbiselerinizi vs paylaşın kızlar fikir sahibi olalım :) herkese mutluluklar :)
 
Selam Kızlarrr :) benimde kısmetse eylülde olacak zaman su gibi geçsin inşallahh :) biz askere gitmden sözlenip askere gitsinistyoruz bkalım neler olacak :)
 
Merhabalar.. Herkese şimdiden hayırlı olsun =) Benim de nisan yada mayıs gibi sözüm olacak. Söz tepsisi söz yastığı derken ben de tepside karar kıldım hatta netten bir tane beğendim sizin de fikirlerinizi almak istiyorum kuğular bana her zaman zarif gelmiştir =) Sizce nasıl ?

 
Bugün aileler tanıştı kızlar mayısın ilk haftası isteme ve sözüm olucak :) sizden yardım bekliyorum :) ne yapmalıyım ne giymeliyim :)
 
Kızlar,

ben geçtiğimin haziranda nişanlandım.

Kendi çapımda da çeyizlik aldıklarımın fiyatlarını yazıyorum bir kenara. Düğünden sonra tüm masraflarımı liste yapıp benden sonrakilere söylerim artık, 3 aşağı 5 yukarı böyle oluyor diye.

Ama çeyizlik aldığım iç çamaşırı ve pijamaları gecelikleri hesaplamadım. Nişanlıma aldığım bohça malzemelerini de hesaplamadım

Onları da hesaplamaya çalışayım.

Tüm masraflarımı söylerim isterseniz.
 

tabii canım :) bekliyoruuzz :)
 
Kesinlikle canım 2 aydan az kaldı ve ben ne giyeceğim elbiseye ne tepsiye ne saça hiçbirşeye karar veremedim Fikir olsun istiyorum

aynen canım benim de mayısın 1. ya da 2. haftası kesin geliyorlar ne yapıcam hiç bilmiyorum :44:söz hediyesi düşündün mü
 
aynen canım benim de mayısın 1. ya da 2. haftası kesin geliyorlar ne yapıcam hiç bilmiyorum :44:söz hediyesi düşündün mü

Söz hediyesi konusunda şanslıyım arkadaşım butik kurabiye yapıyor bende sözde kurabiye dağıtmak istiyordum çok iyi denk geldi =) Ya sen ?
 
Söz hediyesi konusunda şanslıyım arkadaşım butik kurabiye yapıyor bende sözde kurabiye dağıtmak istiyordum çok iyi denk geldi =) Ya sen ?

bende nikah şekeri gibi yaptırıp üzerine sözlendik diye tarih falan yazdırıp gelenlere vermeyi düşündüm :) butik kurabiye de aklıma geldi ama çok pahalıya geliyor öyle :) artık hesap kitap yapma zamanı malum :)
 

ASlında çok pahalı değil ya kaç kişi olcak söz =)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…