- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
internetten sipariş verebilirsin canım..ben nette bi tepsi gördüm aşık oldum yaayakın zamanda bişiler olacak olsa sipariş vericektim bi bak istersen..
Eki Görüntüle 953235
Kızlar benımde ramazan bayram sonrası nişanım olucak kısmetse :)
Nişan tepsisi olarak bunu çok beğendim,aynı tonlarda da elbise diktirmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
Eki Görüntüle 949074
çok güzelmiş bu canım hangi site acaba
Kızlar,
ben geçtiğimin haziranda nişanlandım.
Kendi çapımda da çeyizlik aldıklarımın fiyatlarını yazıyorum bir kenara. Düğünden sonra tüm masraflarımı liste yapıp benden sonrakilere söylerim artık, 3 aşağı 5 yukarı böyle oluyor diye.
Ama çeyizlik aldığım iç çamaşırı ve pijamaları gecelikleri hesaplamadım. Nişanlıma aldığım bohça malzemelerini de hesaplamadım
Onları da hesaplamaya çalışayım.
Tüm masraflarımı söylerim isterseniz.
Kimse bir şey paylaşmıyor kızlaaar
Paylaşanlarada cevap verilmiyor ki canım zaten =)
Paylaşanlarada cevap verilmiyor ki canım zaten =)
ben cevap vermeye hazırım yeter ki paylaşım olsun
Kesinlikle canım 2 aydan az kaldı ve ben ne giyeceğim elbiseye ne tepsiye ne saça hiçbirşeye karar veremedimFikir olsun istiyorum
aynen canım benim de mayısın 1. ya da 2. haftası kesin geliyorlar ne yapıcam hiç bilmiyorum :44:söz hediyesi düşündün mü
Söz hediyesi konusunda şanslıyım arkadaşım butik kurabiye yapıyor bende sözde kurabiye dağıtmak istiyordum çok iyi denk geldi =) Ya sen ?
bende nikah şekeri gibi yaptırıp üzerine sözlendik diye tarih falan yazdırıp gelenlere vermeyi düşündüm :) butik kurabiye de aklıma geldi ama çok pahalıya geliyor öyle :) artık hesap kitap yapma zamanı malum :)
ASlında çok pahalı değil ya kaç kişi olcak söz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?