aa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)izin bitti dha yok balim iznimz bizm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)izin bitti dha yok balim iznimz bizm:)
aynen kuzum ama geçmez bana 4 ayaa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)
doğrudur bebeğimm ama sabırr bu günlere kadar sabrettinizz az kaldı kavuşmanızaaynen kuzum ama geçmez bana 4 ayözlem cok artar bde bana 4 ay 4sene gbi geliyor
![]()
INSALLAH kuzum hayrlısıyla bıtsede rahatlasak valla =) senın askern gelelı kac ay oldu =)doğrudur bebeğimm ama sabırr bu günlere kadar sabrettinizz az kaldı kavuşmanıza
kacak nerelerdesin
Geldim kuzucummmmiyi cok sukur kuzum ya ozlettn kendini gel kz hep :)
ıyıym kuzum sen nasılsnBurdayimmmmmnasılsın canım
![]()
ozlettn kendını kuzum yaa safagın kactı kz unttm ha =)Geldim kuzucummmm
napıyosun nasılsınvalla işler yoğunlaşınca giremiyorum ama aklım burda hep
şafak azalıyor her gün daha da mutlu oluyorum artık yaa
![]()
bende iyiyim çok şükür canım ne olsun işteıyıym kuzum sen nasılsn
bende özledim canım yaozlettn kendını kuzum yaa safagın kactı kz unttm ha =)
bnm de 122 kuzummm:)bende özledim canım ya110 a indik şaka maka tatlım
![]()
bitiyor kz hala omrunumu yedi diyon:)Kızlar selamm:) ömrümü yedi şu plakalar hoffnasılsınız?
ay bitiyo anacım da günler kaplumbağ hızında akıyo sankibitiyor kz hala omrunumu yedi diyon:)
bitirde sira bana gelsin:)ay bitiyo anacım da günler kaplumbağ hızında akıyo sanki![]()
aynen kuzummbitirde sira bana gelsin:)