- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
Az kaldı kuzucum azzzbnm de 122 kuzummm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı kuzucum azzzbnm de 122 kuzummm:)
ne azi kiz hala cok deli olyorm kuzum .sAz kaldı kuzucum azzz
Aaa neden kuzum ya çoğu gitti azı kaldı işte böyle kendini motive et.. Sabırsızlık daha çok artıyor ama dimi kuzu? Napcaz işte kendi kendimizi yedik bitirdik be askerlik yapıyorlar biz de geri kalmıyoruz valla 100'e düştük mü oooff offffne azi kiz hala cok deli olyorm kuzum .s
aen gene 100den dusmek uzeresin kuzum bnm dha 122Aaa neden kuzum ya çoğu gitti azı kaldı işte böyle kendini motive et.. Sabırsızlık daha çok artıyor ama dimi kuzu? Napcaz işte kendi kendimizi yedik bitirdik be askerlik yapıyorlar biz de geri kalmıyoruz valla 100'e düştük mü oooff offff
merba tatlm naslsn:)merhaba kızlarr iyi haftasonları :)
iyiyim bebeğim sınıfım için süsler hazırlıyorum sen napıyosunnn :)merba tatlm naslsn:)
iyi bakalim kolay gelsn balim :) bnde ne olsun oturuyorum safak dusyorm ayni:)iyiyim bebeğim sınıfım için süsler hazırlıyorum sen napıyosunnn :)
sağol bebeğimm, sevdicekle aranız nasıll? :)iyi bakalim kolay gelsn balim :) bnde ne olsun oturuyorum safak dusyorm ayni:)
aynen hayrlsyla duselim 100e kuzum yaaaAaa neden kuzum ya çoğu gitti azı kaldı işte böyle kendini motive et.. Sabırsızlık daha çok artıyor ama dimi kuzu? Napcaz işte kendi kendimizi yedik bitirdik be askerlik yapıyorlar biz de geri kalmıyoruz valla 100'e düştük mü oooff offff
kiz kacak safak azalnca bakyorm da gelmyn:)Şafak 58 uuuuuuuu
İnşallah kuzucumm inşallahhhhh napıosun nasıl gidiyoraynen hayrlsyla duselim 100e kuzum yaaa
oturyorum balim cok scak hava ya sen napiosn nasl gidyor sinir oldum su 100lere dha gecmedi senin kac oldu smdi balim:)İnşallah kuzucumm inşallahhhhh napıosun nasıl gidiyor
bende öyle kuzucum ya iftarı bekliyorum artık kafam durdu iyice 108 olduk kuzu sorma ya bir türlü 100e inemedik bu aralar zamnda geçmiyorrrrroturyorum balim cok scak hava ya sen napiosn nasl gidyor sinir oldum su 100lere dha gecmedi senin kac oldu smdi balim:)
bitmek uzere senin aciyan bana acisin .d.dbende öyle kuzucum ya iftarı bekliyorum artık kafam durdu iyice 108 olduk kuzu sorma ya bir türlü 100e inemedik bu aralar zamnda geçmiyorrrrr
merba sekerim naslsnmerhaba kızlaarr
iyiyim bebeğimmm çok şükür, sen nasılsınn?merba sekerim naslsn