- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
selam canim nasılsınselam güzellikleriim♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim nasılsınselam güzellikleriim♥
hadi gozun aydin smdiden cnm darisi bize olsun:)kızlar tam 4 hafta sonra bugün sevdiceğim geliyorrrrr
kuzum nasilsinnnnsağol kuzum sana da hayırlı ramazanlar olsun :) nasılsın?
çok şükür iyiyim kuzucum sen nasılsın? heyecanlı bekleyiş başladı bizdekuzum nasilsinnnn
hadi smdidenn gozunaydn kuzum :) ne olsun benden de ayni sadak dusmeceçok şükür iyiyim kuzucum sen nasılsın? heyecanlı bekleyiş başladı bizde
yedi bu şafak ömrümüzü kızzzhadi smdidenn gozunaydn kuzum :) ne olsun benden de ayni sadak dusmece
aynen ama omrumu yemeden ben yicemm safaklari artk :)yedi bu şafak ömrümüzü kızzz
kim tutar seni kuşum ye bitir şafaklarıaynen ama omrumu yemeden ben yicemm safaklari artk :)
aynen anasni aglatacam sadagin kuzumkim tutar seni kuşum ye bitir şafakları
neyn var kizzzOffff moralim çok bozuk ya
iyiyim bitanemmmm sen nasilsingunaydinn kuzum sanada hayrli ramazanlr naslsn demetimm:)
saol bitanemmmm iyiyim sukur sen nasilsinsağol kuzum sana da hayırlı ramazanlar olsun :) nasılsın?
çok şükür iyiyim kuzucum şafak daraldı iyice:)iyiyim bitanemmmm sen nasilsin
saol bitanemmmm iyiyim sukur sen nasilsin
sagol tatlim bende iyiym cok sukur :) gorunmuyorsunnniyiyim bitanemmmm sen nasilsin
saol bitanemmmm iyiyim sukur sen nasilsin
iyiyim bebeğim çok şükür sen nasılsınn??selam canim nasılsın
gunaydn balim:) bnm safak 128günaydın kızlaarrr bayadır şafak sormadııım şafaklar kaç olduuu?♥
nasılsın kuzucuk? maşallah bebeğimm 1 ay sonra 100lerden de düşüyorsun :)gunaydn balim:) bnm safak 128
pek iyi drgilim balim ya özlem cok safak 100den dusmuyor kafsyi yicemm:) illallah ettirdi bu 100ler bana pofudugumm sen naslsn balim iyisndr INSALLAHnasılsın kuzucuk? maşallah bebeğimm 1 ay sonra 100lerden de düşüyorsun :)
normaldir bebeğim ya hele son günler.. :) olsun nerelerden nereye bakk sabredip mükafatımızı alıyoruzzz :) iyiyim bebeğim çok şükür çalışıyoruz hayat telaşesi devampek iyi drgilim balim ya özlem cok safak 100den dusmuyor kafsyi yicemm:) illallah ettirdi bu 100ler bana pofudugumm sen naslsn balim iyisndr INSALLAH