- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsuniyiyim bebeğimmm çok şükür, sen nasılsınn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsuniyiyim bebeğimmm çok şükür, sen nasılsınn?
kaç oldu bebeğim şafak?idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsun
118 kuzum:)kaç oldu bebeğim şafak?
az kaldı bebeğim azzz maşallah :)118 kuzum:)
kuzum bana cok geliyor bi kurtulamadim 100lerden:)az kaldı bebeğim azzz maşallah :)
Günaydın kuzum aramızda pek fark yok ama kuzum ya ikimizde fenayukbitmek uzere senin aciyan bana acisin .d.d
10gun fark var kuzum:) sen 90oldugunda bn 100 olcam:))Günaydın kuzum aramızda pek fark yok ama kuzum ya ikimizde fenayuk
kiz kacak safak azalnca bakyorm da gelmyn:)
iyi yaomissn kuzum az kaldi zaten gekmesine takma bende teskereye kadr goremicem artk izni kalmadiYok bacım nete girmiyorum pek ondan. Haftasonu sevdiceği görmeye gittim çok güzeldi ya ama şimdiden özledim
Kuzummm az fark var aramızda takma kafana kuzucum hatta bi 10 gün önceden fln mi saysak napsak10gun fark var kuzum:) sen 90oldugunda bn 100 olcam:))
iyi yaomissn kuzum az kaldi zaten gekmesine takma bende teskereye kadr goremicem artk izni kalmadi
yok malesef tatlim bunada şükür :)Hayırlısı olsun bacuu ya. Şu özlemin bir çaresi yok di mi
hahaha cok iyi.olur balim aslndaKuzummm az fark var aramızda takma kafana kuzucum hatta bi 10 gün önceden fln mi saysak napsak
kuzumm nasılsın?hahaha cok iyi.olur balim aslnda
ne olsun kuzum safak dusmece ya ayni:) sen naslsn balimmkuzumm nasılsın?
aaa aynı ben çok şükür iyiyim kuzucumne olsun kuzum safak dusmece ya ayni:) sen naslsn balimm
kizzz napyon :)Hayırlısı olsun bacuu ya. Şu özlemin bir çaresi yok di mi
hahah bitti kuzum senin ne kaldi cok sukur :)aaa aynı ben çok şükür iyiyim kuzucum
kizzz napyon :)
ne olsun baci bnde safak dusyorm bak kalplermz bir yazdm bn .d bnmkde unutyor kz odunlar:)Sana yazacaktım tam da iyi bacu şafak sayıyoruz bir yandan da kavga ediyoruz çocuk çıktığımız yılı unuttu ahaha Ya bir insan nasıl unutur her şeyi ben anlamıyorum