- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsuniyiyim bebeğimmm çok şükür, sen nasılsınn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsuniyiyim bebeğimmm çok şükür, sen nasılsınn?
kaç oldu bebeğim şafak?idare eder kuzim safak dusmece ayni ne olsun
118 kuzum:)kaç oldu bebeğim şafak?
az kaldı bebeğim azzz maşallah :)118 kuzum:)
kuzum bana cok geliyor bi kurtulamadim 100lerden:)az kaldı bebeğim azzz maşallah :)
Günaydın kuzumbitmek uzere senin aciyan bana acisin .d.d
10gun fark var kuzum:) sen 90oldugunda bn 100 olcam:))Günaydın kuzumaramızda pek fark yok ama kuzum ya ikimizde fenayuk
![]()
kiz kacak safak azalnca bakyorm da gelmyn:)
iyi yaomissn kuzum az kaldi zaten gekmesine takma bende teskereye kadr goremicem artk izni kalmadiYok bacım nete girmiyorum pek ondan. Haftasonu sevdiceği görmeye gittim çok güzeldi ya ama şimdiden özledim![]()
Kuzummm10gun fark var kuzum:) sen 90oldugunda bn 100 olcam:))
iyi yaomissn kuzum az kaldi zaten gekmesine takma bende teskereye kadr goremicem artk izni kalmadi![]()
yok malesef tatlim bunada şükür :)Hayırlısı olsun bacuu ya. Şu özlemin bir çaresi yok di mi![]()
hahaha cok iyi.olur balim aslndaKuzummmaz fark var aramızda takma kafana kuzucum
hatta bi 10 gün önceden fln mi saysak napsak
![]()
kuzumm nasılsın?hahaha cok iyi.olur balim aslnda![]()
ne olsun kuzum safak dusmece ya ayni:) sen naslsn balimmkuzumm nasılsın?
aaa aynı benne olsun kuzum safak dusmece ya ayni:) sen naslsn balimm
kizzz napyon :)Hayırlısı olsun bacuu ya. Şu özlemin bir çaresi yok di mi![]()
hahah bitti kuzum senin ne kaldi cok sukur :)aaa aynı bençok şükür iyiyim kuzucum
kizzz napyon :)
ne olsun baci bnde safak dusyorm bak kalplermz bir yazdm bn .d bnmkde unutyor kz odunlar:)Sana yazacaktım tam da iyi bacu şafak sayıyoruz bir yandan da kavga ediyoruz çocuk çıktığımız yılı unuttu ahahaYa bir insan nasıl unutur her şeyi ben anlamıyorum
![]()