aa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)izin bitti dha yok balim iznimz bizm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)izin bitti dha yok balim iznimz bizm:)
aynen kuzum ama geçmez bana 4 ay özlem cok artar bde bana 4 ay 4sene gbi geliyoraa olsun bebeğimm en büyük kavuşma var o zaman sizin için sırada mehtap yok teskereyi sayıyorsun direkt :)
doğrudur bebeğimm ama sabırr bu günlere kadar sabrettinizz az kaldı kavuşmanızaaynen kuzum ama geçmez bana 4 ay özlem cok artar bde bana 4 ay 4sene gbi geliyor
INSALLAH kuzum hayrlısıyla bıtsede rahatlasak valla =) senın askern gelelı kac ay oldu =)doğrudur bebeğimm ama sabırr bu günlere kadar sabrettinizz az kaldı kavuşmanıza
kacak nerelerdesin
Burdayimmmmm nasılsın canımkacak nerelerdesin
Geldim kuzucummmmiyi cok sukur kuzum ya ozlettn kendini gel kz hep :)
ıyıym kuzum sen nasılsnBurdayimmmmm nasılsın canım
ozlettn kendını kuzum yaa safagın kactı kz unttm ha =)Geldim kuzucummmm
napıyosun nasılsın valla işler yoğunlaşınca giremiyorum ama aklım burda hep şafak azalıyor her gün daha da mutlu oluyorum artık yaa
bende iyiyim çok şükür canım ne olsun işteıyıym kuzum sen nasılsn
bende özledim canım ya 110 a indik şaka maka tatlımozlettn kendını kuzum yaa safagın kactı kz unttm ha =)
bnm de 122 kuzummm:)bende özledim canım ya 110 a indik şaka maka tatlım
bitiyor kz hala omrunumu yedi diyon:)Kızlar selamm:) ömrümü yedi şu plakalar hoff nasılsınız?
ay bitiyo anacım da günler kaplumbağ hızında akıyo sankibitiyor kz hala omrunumu yedi diyon:)
bitirde sira bana gelsin:)ay bitiyo anacım da günler kaplumbağ hızında akıyo sanki
aynen kuzumm şafak doğan güneş dediğimiz günleri de görcez inşbitirde sira bana gelsin:)