- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa çok mutluyum şuann seni çok merak ediyordum yaaa :) nasılsın?zamansiz_ kuzucum geldimm :)
saol canimm sukur diyelim..yaaa çok mutluyum şuann seni çok merak ediyordum yaaa :) nasılsın?
İyiyim kuzum bende.. sosyal medyada varsan ozelden yaz kuzum ordan konusalimsaol canimm sukur diyelim..
sen nasilsin kuzum?
İyiyim canım sen nasılsın:)
saol canimm sukur diyelim..
sen nasilsin kuzum?
İyiyim kuzum bende.. sosyal medyada varsan ozelden yaz kuzum ordan konusalim
Ay ne mutlu sana bende düğün icin gün sayiyorum bazen dönüp bakiyorum ne çabuk gecmis zaman diyorum. Ama o zamanlar hic geçmiyordu sanki :)kızlaarr selamm :))) ben de çok sık giremiyorum yaa nasılsınız neler yapıyorsunuzz? :)) ben 9 aylık evliyim eskilere baktım da hey gidi günler hey dedim yaaa çok duygulandımmmm :)
Teker teker gidiyor herkes Temmuz'da evleniyorum Allah'ın izniyle beklerimkızlaarr selamm :))) ben de çok sık giremiyorum yaa nasılsınız neler yapıyorsunuzz? :)) ben 9 aylık evliyim eskilere baktım da hey gidi günler hey dedim yaaa çok duygulandımmmm :)
Bende temmuzda evleniyroum 7-8 temmuzTeker teker gidiyor herkes Temmuz'da evleniyorum Allah'ın izniyle beklerim
Aaaa bende 2 temmuzBende temmuzda evleniyroum 7-8 temmuz
Benimde 1-2olacaktı ama salonda yer yoktuAaaa bende 2 temmuz
Bayram sonrası ya baya yoğunBenimde 1-2olacaktı ama salonda yer yoktu
Aynen canimBayram sonrası ya baya yoğun
Ben varım canım ne günlerdi hepsi geçti çok şüküreskilere baktım da vay be ne günlermiş :) buralarda kalan var mı acaba ?
birini görebilmek ne güzel. Geçti bitti valla.Ben varım canım ne günlerdi hepsi geçti çok şükür
Evet tam 1 sene önce sen nasılsınmerhaba :)
Tuçeeee evlendin mi :)