Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze gelinkızlaarrr :))
ayy canım benimm evett sıra düğündee :)))Taze gelin
biz seninle şafakdaştık :) demek düğünün oluyor he Allah mutlu etsin canımayy canım benimm evett sıra düğündee :)))
evet canım benimm Mayıs 4te nikahımız olduu Ağustos 21 düğünümüz Allahın izniyle :)biz seninle şafakdaştık :) demek düğünün oluyor he Allah mutlu etsin canım
Allah mutluluk nasip etsin canım benimevet canım benimm Mayıs 4te nikahımız olduu Ağustos 21 düğünümüz Allahın izniyle :)
amin canım beniim cümlemizeAllah mutluluk nasip etsin canım benim
Allahım mutlu etsin canım bende asker yolu bekliyorum şafak 69 kaldı artık bizimde görünce dayanamadım yazdım. zor günlerin bittiği ve güzelliklerin dolu olduğu bir zamanda Allahım bir daha uzaklık göstermesin tüm asker bekleyipte kavuşanlara. çünkü en iyi bizler biliyoruz uzaklığın içimize gün gün işlediğini..evet canım benimm Mayıs 4te nikahımız olduu Ağustos 21 düğünümüz Allahın izniyle :)
merhaba canımm Allah kavuştursunn.. amiin canımm aminn bir zamanlar hayalimizdi şimdi gerçekleştiriyoruz çok şükürr darısı başınıza hayırlısıylaAllahım mutlu etsin canım bende asker yolu bekliyorum şafak 69 kaldı artık bizimde görünce dayanamadım yazdım. zor günlerin bittiği ve güzelliklerin dolu olduğu bir zamanda Allahım bir daha uzaklık göstermesin tüm asker bekleyipte kavuşanlara. çünkü en iyi bizler biliyoruz uzaklığın içimize gün gün işlediğini..
ben varım şafakdaşın olarakkızlar selaam eskilerden kim kaldı hahaha
nasılsın kuzucumben varım şafakdaşın olarak
çok şükür iyiyim sen nasılsın bakalımnasılsın kuzucum
iyiyim canım benim çok şükür ne var yok nasıl gidiyorçok şükür iyiyim sen nasılsın bakalım
aynı valla eskiden zaman geçsin diye kkda gezinirdik artık kendimi maneviyata verdim dua topiklerindeyim bol bol dua ediyoruz hanımlarlaiyiyim canım benim çok şükür ne var yok nasıl gidiyor
Allah kabul etsin canım bizi de eksik etme dualarından :)aynı valla eskiden zaman geçsin diye kkda gezinirdik artık kendimi maneviyata verdim dua topiklerindeyim bol bol dua ediyoruz hanımlarla
inşallah canımAllah kabul etsin canım bizi de eksik etme dualarından :)
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşş canım ama çokk zorlanıyorum hep kavga hep kavgaa az önce telefonu kırdı kavga ederken şimdi sıkıntı çekecek orda nasıl atlatacağım bu triplerini sinirini bilmiyorum 67 gün kaldı ama çok sıkıldım ben artıkmerhaba canımm Allah kavuştursunn.. amiin canımm aminn bir zamanlar hayalimizdi şimdi gerçekleştiriyoruz çok şükürr darısı başınıza hayırlısıyla
Hep öyleydi canım benim saat 10buçukta eve gelmem bi hafta konuşma sebebimizdiamiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşş canım ama çokk zorlanıyorum hep kavga hep kavgaa az önce telefonu kırdı kavga ederken şimdi sıkıntı çekecek orda nasıl atlatacağım bu triplerini sinirini bilmiyorum 67 gün kaldı ama çok sıkıldım ben artık
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşş canım ama çokk zorlanıyorum hep kavga hep kavgaa az önce telefonu kırdı kavga ederken şimdi sıkıntı çekecek orda nasıl atlatacağım bu triplerini sinirini bilmiyorum 67 gün kaldı ama çok sıkıldım ben artık