Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde çok geçmişti zamanındabnm cok guzel gunlerim gecti burda her ne kdr sonu husran olsada:)
ayni dönemde denk gelmedik o zmnbenimde çok geçmişti zamanında
sanki ben zamansız diye birini hatırlıyorum ama emin değilim 2014 mayısta gitmişti 2015 mayısta gelmiştiayni dönemde denk gelmedik o zmn
yok ben öğretmen değilim canım2014 agustosta gitti cnm.. bn cansu diye birini hatirliyorum öğretmen di sen misin acaba
karistirdim o zmn ... ee nasil gidiyo askerden sonrasi.yok ben öğretmen değilim canım
şimdilik iyi canım bi sıkıntı yok sizinkaristirdim o zmn ... ee nasil gidiyo askerden sonrasi.
ayrildik cnm biz sonuç hüsranşimdilik iyi canım bi sıkıntı yok sizin
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim ne diyimayrildik cnm biz sonuç hüsran
en hayirlisi buydu ztn cnm cok sagol.hakkınızda hayırlısı olsun canım benim ne diyim
sende sağol canımen hayirlisi buydu ztn cnm cok sagol.
a.sSelam olsun
naber canım
iyi tatlim nolsun buralar sessizlesmis ses getirim dedim :) senden nbr nasil gidiyo bakim.naber canım
iyi canım bende ne olsun. aynen ya kimse gelmiyoriyi tatlim nolsun buralar sessizlesmis ses getirim dedim :) senden nbr nasil gidiyo bakim.
nasil gidiyo ask ..malum seninki yeni dondu:)iyi canım bende ne olsun. aynen ya kimse gelmiyor
İyi canım ne olsun işte iyi diyelim iyi olsun sende ne var ne yok var mı gelişmenasil gidiyo ask ..malum seninki yeni dondu:)
o is acilmamak uzere bitti canim..İyi canım ne olsun işte iyi diyelim iyi olsun sende ne var ne yok var mı gelişme