- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Hayırlısı olsun canım inşallah demekki böylesi daha hayırlıymışo is acilmamak uzere bitti canim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah demekki böylesi daha hayırlıymışo is acilmamak uzere bitti canim..
Sessizlesmiss buralaarr
bitanem hakkında hayırlısı olsun..bnm cok guzel gunlerim gecti burda her ne kdr sonu husran olsada:)
Selam olsun
Aynen kimse uğramaz oldubitanem hakkında hayırlısı olsun..
kızlarr hepinize tekrardan merhaba nasılsınızz? herkes askerine kavuştu burasını unuttu hahahah şaka bir yana toparlanma vaktiiii :))) neler yapıyorsunuz nasıl gidiyoorr?
aynen canim yol yakinken kendimi kurtarmis oldumHayırlısı olsun canım inşallah demekki böylesi daha hayırlıymış
aynen balim hayirlisi...valla bn buralardayim hep sizler nerelerdesinizbitanem hakkında hayırlısı olsun..
kızlarr hepinize tekrardan merhaba nasılsınızz? herkes askerine kavuştu burasını unuttu hahahah şaka bir yana toparlanma vaktiiii :))) neler yapıyorsunuz nasıl gidiyoorr?
gunaydin tatlimgünaydınn güzellikleriiiiiimm
kesinlikle canım daha iyi misin artıkaynen canim yol yakinken kendimi kurtarmis oldum
iyiyim tatlim ..karaktersiz geri dondu ama devam etmedim..istemedim icim eskisi gibi acimiyor....hala zoruma gidiyo tabi o ayri ama uzulmuyorum.kesinlikle canım daha iyi misin artık
Hangi yüzle geri dönmüş acaba ne umuyorduiyiyim tatlim ..karaktersiz geri dondu ama devam etmedim..istemedim icim eskisi gibi acimiyor....hala zoruma gidiyo tabi o ayri ama uzulmuyorum.
cok sevdigimi bildiginden yine affedicem sandi...ama aldatmayi sineye cekemem..gerci beyfendi aldatmayi kabul etmiyo.Hangi yüzle geri dönmüş acaba ne umuyordu
aynen balim hayirlisi...valla bn buralardayim hep sizler nerelerdesiniz
gunaydin tatlim
tatli telaslar desene cok sevindim tatlim herseyin iyi olmasinacanım uzun süredir buraya kimsenin uğramadığını görünce ben de sık takip etmedim açıkçası. onun dışında çalışıyorum spora gidiyorum düğün telaşesi bir yandan öyle bildiğin gibi :)
tatli telaslar desene cok sevindim tatlim herseyin iyi olmasina
bisi kalmamis canim...nasil gidiyo hazirliklar.cok sukur canım yaa dugune kaldi 5 bucuk ay :))
gunaydin kizlaar iyi haftalaar :)
evet canım şaka gibii çok az kaldı :)) iyi gidiyor cok sukur halı perde kaldı evin eksikleri sadece kina kiyafetimi bindallimi sectim cok sukur yavas yavas hallediyoruz :)bisi kalmamis canim...nasil gidiyo hazirliklar.
hadi bakalim herseyin gonlunce olsun insallah balim:))evet canım şaka gibii çok az kaldı :)) iyi gidiyor cok sukur halı perde kaldı evin eksikleri sadece kina kiyafetimi bindallimi sectim cok sukur yavas yavas hallediyoruz :)
hadi bakalim herseyin gonlunce olsun insallah balim:))