Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber canımkızlaaar.. :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)naber canım
Canım naptın nasılsıniyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)
çok şükür bende iyiyşm canımcımiyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn? :)) barıştıık :))Canım naptın nasılsın
:)) Allah iyilik versin bebeğimçok şükür bende iyiyşm canımcım
eneeeeeeem çokk sevindim canım nasıl oldu nasıl geliştiiyiyim canım çok şükür sen nasılsınn? :)) barıştıık :))
:)) Allah iyilik versin bebeğim
çok sağol canıımeneeeeeeem çokk sevindim canım nasıl oldu nasıl gelişti![]()
Çok sevindim canım benim Allah bozmasın inşallahçok sağol canıımo geldi işte son bir kez çıkalım konuşalım vs. öncesinde de sık sık aramaya başladı barışmak için o pasif halinden eser yoktu dışarı çıktık neyse o akşam baya konuştuk o anlattı ben anlattım hallettik sonuç olarak birbirimizin kıymetini daha iyi anladık daha güzel gidiyor her şey
![]()
ayy amin canım benim çok sağollÇok sevindim canım benim Allah bozmasın inşallah![]()
Pofudugummm:) dugun tarihlerimizin arasinda bir ay var :)kızçeleerr :))
doğrudur kuzum ikimiz için de hayırlı olsun inşallah :))Pofudugummm:) dugun tarihlerimizin arasinda bir ay var :)
Amin canım İnşallah.. napıyorsun nasıl gidiyor görüşmeyeli..?doğrudur kuzum ikimiz için de hayırlı olsun inşallah :))
iyilik canım işte iş güç ufak ufak hazırlıklar öyle yanii sende ne var ne yok :)Amin canım İnşallah.. napıyorsun nasıl gidiyor görüşmeyeli..?
Sessizlesmiss buralaarrkızlarrr kimsecikler yok mu?![]()