Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber canımkızlaaar.. :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)naber canım
Canım naptın nasılsıniyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)
çok şükür bende iyiyşm canımcımiyiyim canım çok şükür sen nasılsınnn :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn? :)) barıştıık :))Canım naptın nasılsın
:)) Allah iyilik versin bebeğimçok şükür bende iyiyşm canımcım
eneeeeeeem çokk sevindim canım nasıl oldu nasıl geliştiiyiyim canım çok şükür sen nasılsınn? :)) barıştıık :))
:)) Allah iyilik versin bebeğim
çok sağol canıım o geldi işte son bir kez çıkalım konuşalım vs. öncesinde de sık sık aramaya başladı barışmak için o pasif halinden eser yoktu dışarı çıktık neyse o akşam baya konuştuk o anlattı ben anlattım hallettik sonuç olarak birbirimizin kıymetini daha iyi anladık daha güzel gidiyor her şeyeneeeeeeem çokk sevindim canım nasıl oldu nasıl gelişti
Çok sevindim canım benim Allah bozmasın inşallahçok sağol canıım o geldi işte son bir kez çıkalım konuşalım vs. öncesinde de sık sık aramaya başladı barışmak için o pasif halinden eser yoktu dışarı çıktık neyse o akşam baya konuştuk o anlattı ben anlattım hallettik sonuç olarak birbirimizin kıymetini daha iyi anladık daha güzel gidiyor her şey
ayy amin canım benim çok sağollÇok sevindim canım benim Allah bozmasın inşallah
ayy amin canım benim çok sağoll
Pofudugummm:) dugun tarihlerimizin arasinda bir ay var :)kızçeleerr :))
doğrudur kuzum ikimiz için de hayırlı olsun inşallah :))Pofudugummm:) dugun tarihlerimizin arasinda bir ay var :)
Amin canım İnşallah.. napıyorsun nasıl gidiyor görüşmeyeli..?doğrudur kuzum ikimiz için de hayırlı olsun inşallah :))
iyilik canım işte iş güç ufak ufak hazırlıklar öyle yanii sende ne var ne yok :)Amin canım İnşallah.. napıyorsun nasıl gidiyor görüşmeyeli..?
Sessizlesmiss buralaarrkızlarrr kimsecikler yok mu?