- 27 Ocak 2015
- 580
- 62
- 30
Selam canmmmHerkese selammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canmmmHerkese selammm
Selam tatlımm nasılsınSelam canmmm
Balııımmm çok çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyoSelam tatlımm nasılsın
Balııımmm çok çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo
Selam kızlar bende kimse yok diye gelmiyordum açıkçası
Şafak 79 oldu çok şükür :)
yeliztuncay seninle yakın şafaklarımız :)
Eveeet canım kimse kalmadı sanırım ( Şafaklarımız çooook yakın az kaldı :)
Hep bu günleri bekliyordum ben.. :)Evet şafak sıkıştırıyor derlerdi ya aynen onu yaşıyoruz :)
Hem zor hem heyecanlı
Hep bu günleri bekliyordum ben.. :)
slm tatlimmm :) sen instagramini kapattin mi kuzum ya?selam kızlaarrr :))
ayy evet kapattım malesef bebeğimmslm tatlimmm :) sen instagramini kapattin mi kuzum ya?
hadi yaa tamam canim :/ nasilsin gorusmeyeli pofimmayy evet kapattım malesef bebeğimm
iyiyim bebeğim çok şükür mobilyalarımızı seçtik biz de onları ödemeye başladık düğün tarihimiz belli artıkk ufak ufak hazırlıklar yanii sen nasılsınn? :))hadi yaa tamam canim :/ nasilsin gorusmeyeli pofimm
cok sevindimm kuzummm bi ara paylassana mobilyalarnizi falann :) ne zaman dugun kismetse bitanemmmm?iyiyim bebeğim çok şükür mobilyalarımızı seçtik biz de onları ödemeye başladık düğün tarihimiz belli artıkk ufak ufak hazırlıklar yanii sen nasılsınn? :))
21 Ağustos nasipse bebeğimm.. tamam canım inşallah ilk fırsatta paylaşırııımm :))cok sevindimm kuzummm bi ara paylassana mobilyalarnizi falann :) ne zaman dugun kismetse bitanemmmm?
bende iyiyim sukur, bizde bi degisiklik yok..