- 27 Ocak 2015
- 580
- 62
- 38
- 31
Selam canmmmHerkese selammm![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canmmmHerkese selammm![]()
![]()
Selam tatlımm nasılsınSelam canmmm
Balııımmm çok çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyoSelam tatlımm nasılsın![]()
Balııımmm çok çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo![]()
Selam kızlar bende kimse yok diye gelmiyordum açıkçası
Şafak 79 oldu çok şükür :)
yeliztuncay seninle yakın şafaklarımız :)
Eveeet canım kimse kalmadı sanırım( Şafaklarımız çooook yakın az kaldı :)
Hep bu günleri bekliyordum ben.. :)Evet şafak sıkıştırıyor derlerdi ya aynen onu yaşıyoruz :)
Hem zor hem heyecanlı![]()
Hep bu günleri bekliyordum ben.. :)
slm tatlimmm :) sen instagramini kapattin mi kuzum ya?selam kızlaarrr :))
ayy evet kapattım malesef bebeğimmslm tatlimmm :) sen instagramini kapattin mi kuzum ya?
hadi yaa tamam canim :/ nasilsin gorusmeyeli pofimmayy evet kapattım malesef bebeğimm![]()
iyiyim bebeğim çok şükür mobilyalarımızı seçtik biz de onları ödemeye başladık düğün tarihimiz belli artıkk ufak ufak hazırlıklar yanii sen nasılsınn? :))hadi yaa tamam canim :/ nasilsin gorusmeyeli pofimm
cok sevindimm kuzummm bi ara paylassana mobilyalarnizi falann :) ne zaman dugun kismetse bitanemmmm?iyiyim bebeğim çok şükür mobilyalarımızı seçtik biz de onları ödemeye başladık düğün tarihimiz belli artıkk ufak ufak hazırlıklar yanii sen nasılsınn? :))
21 Ağustos nasipse bebeğimm.. tamam canım inşallah ilk fırsatta paylaşırııımm :))cok sevindimm kuzummm bi ara paylassana mobilyalarnizi falann :) ne zaman dugun kismetse bitanemmmm?
bende iyiyim sukur, bizde bi degisiklik yok..