- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
kuzucum napıysunnnArtık kimse gelmiyo buralara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum napıysunnnArtık kimse gelmiyo buralara
Ne yapayım canım şafak saymaya devam zaman geçmiyo siz de gelmiyosunuz artk Çok sevindiiimmm kavuştuğunuza Allah daim etsin mutluluğunuzukuzucum napıysunnn
Sağol kuzucum benim aminn aminn. Allah askerini sağsalim sana kavuştursun Kaç günün kaldı? Valla askerliğim bitti ben yine burdayım burdaki güzel muhabbetler devam etsin istiyorumNe yapayım canım şafak saymaya devam zaman geçmiyo siz de gelmiyosunuz artk Çok sevindiiimmm kavuştuğunuza Allah daim etsin mutluluğunuzu
Canım benimmm ne güzel sen de gitme:) Atarsa 87 Canm Bi bitmediSağol kuzucum benim aminn aminn. Allah askerini sağsalim sana kavuştursun Kaç günün kaldı? Valla askerliğim bitti ben yine burdayım burdaki güzel muhabbetler devam etsin istiyorum
Canım benimmm ne güzel sen de gitme:) Atarsa 87 Canm Bi bitmedi
Aynı güzellik şafak saymaya devam ☺☺
Şafak 86 balımm ah bi bitseşafak kaç canııım?
Günaydın güzelliklerrrr son tertiplerimiz de kavuşsa da artık söz nişan düğün çeyiz topiğine çevirsek şurayı
az kalmış bebeğimm Allah kavuştursunn :)Şafak 86 balımm ah bi bitse
Amin tatlım benimaz kalmış bebeğimm Allah kavuştursunn :)
Günaydın balımgünaydın güzellikleerr :)
Gitmem tatlım benim çok şükür senin de az kalmış canım Allah tez zamanda kavuştursunCanım benimmm ne güzel sen de gitme:) Atarsa 87 Canm Bi bitmedi
Amiiinn kuzucummmGitmem tatlım benim çok şükür senin de az kalmış canım Allah tez zamanda kavuştursun
İyi tatlım sen kimse kalmadı artıknasılsınız kızlarr?? :))
iyiyim canım ben de ayyy evet yaaİyi tatlım sen kimse kalmadı artık