- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selaaaaaaaaaaamselam kızlaarrrr♥
nasılsın canııım?? :)selaaaaaaaaaaam
nasılsın canııım?selaaaaaaaaaaam
ben varıım güzel haberlerle geldiim :)heyyy selaaam kimse kalmamışmı burada
oo maşallah canım bir şeycik kalmamışş :)Herkese canııı gönülden selam canlarrr
Askerler ne durumda bi haber verin buralar ne sessiz olmuş in cin top oynuyor valla
Şafak 16
Selam şekerlerr nasılsınız :))) pek kimse kalmamış buralar bizim zamanımızda capcanlıydı
Sizlere güzel haberi vermek istedimm Haftaya Cumartesi Allah tan mani olmazsa sözleniyoruz
nasılsın canııım?
ben varıım güzel haberlerle geldiim :)
oo maşallah canım bir şeycik kalmamışş :)
ah güzeller güzeliiiiimmm♥♥ bizim bu telaşlarımıza kurban olurum ben Allah tamamına erdirsin :)
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra sizlere çook güzel haberlerle geldiim :)) beraber güldük beraber ağladık sabrettik ve biz artık en mutlu günümüze şafak sayıyoruz 21 Ağustosta düğünüm varrr :))) sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz? :)
Aynen tatlım çok şükür bir şey kalmadı
Senin kaç kaldı
Selam canlarrr
Selamm canlarrr
Dün askerime kavuştum Allah herkese nasip etsin.. size tez zamanda askerlerinize kavuşun inşallahhhh
Çok mutluyum artık ayrılık bitti bizim senemiz geliyorrrr
Sağol tatlım çok şükür bitti Allah gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsinn hepimizinGözün aydın hadi hayırlısı :) Mutluluklarr
merhaba canııımm :)Merhabaaaa☺☺☺
Selamm canlarrr
Dün askerime kavuştum Allah herkese nasip etsin.. size tez zamanda askerlerinize kavuşun inşallahhhh
Çok mutluyum artık ayrılık bitti bizim senemiz geliyorrrr
merhaba canııımm :)
Tatlım ne yapıyorsun nerelerdesiiinnnnnn
Sağol tatlım benimmmmerhaba canııımm :)
gözün aydın canım benimmm :))