- 9 Kasım 2014
- 1.169
- 96
- 33
bizim idare eder kuzum iş arıyor bulamayınca da kafayı yiyo bende üstüne düşmüyorum bu şekilde sabit kalmaya çalışıyoruz :)sizin araniz nasil oldu balim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim idare eder kuzum iş arıyor bulamayınca da kafayı yiyo bende üstüne düşmüyorum bu şekilde sabit kalmaya çalışıyoruz :)sizin araniz nasil oldu balim
aynen tatlim cok ustune dusmemek en iyisi.bizim idare eder kuzum iş arıyor bulamayınca da kafayı yiyo bende üstüne düşmüyorum bu şekilde sabit kalmaya çalışıyoruz :)
aynen kuzum geldikten sonra bi farklı gergin oldu benimki iş bulamamak sinir etti alışmamış boş kalmaya çünkü.aynen tatlim cok ustune dusmemek en iyisi.
erkekler bosluga dusuyo tabi canim..bisi de yapamamak koyar simdi onlara..destek olmak lazim.aynen kuzum geldikten sonra bi farklı gergin oldu benimki iş bulamamak sinir etti alışmamış boş kalmaya çünkü.
görevimiz bu zaten kuzum :)erkekler bosluga dusuyo tabi canim..bisi de yapamamak koyar simdi onlara..destek olmak lazim.
Bizde de aynı öyle kuzum her gün tedirginiz Allah onları bizlere bagislasin sizin şafak oldu canım benmm
selam canım yok ya daha var Çok şükür bir şey kalmadı şafak 51 Senin kaç şafağın ?senin safgn btmedimi dha bn bitti saniyrdm safgn kacki cnm
selam canim benim de 59 ama safak skistiryir gecmiyor ya sanki:)Selam kuzucum nasılsınn Amin aminn inşallah sağ salim dönsünler de yanımıza Bugün şafak 51 oldu tatlım az kaldı çok şükür
selam canım yok ya daha var Çok şükür bir şey kalmadı şafak 51 Senin kaç şafağın ?
kiz sen ugruyonda devmli yaziyonmu sanki:)Heeeeey
Hatunlar nerdesiniz yaa kimse uğramıyor artık buralara mızıkçılar hıh
sekam kuzum nasilsinnnnnhanımlarrrr selamlar
pofugummm ♥ nasilsin kuzum♡kızlar selam nasılsınızz?♥
kiz sen ugruyonda devmli yaziyonmu sanki:)
hahaha dogru birsuru yerde safak topigi var .d sen naslsn safak kac :)Uğruyorum tabiki ama bakıyorum kimse yok geri gidiyorum
Şafağımı nereye yazacağımı şaşıyorum düşün
hahaha dogru birsuru yerde safak topigi var .d sen naslsn safak kac :)
iyiyim bebeğim çok şükür haftasonu ya keyfim yerinde sen nasılsın?pofugummm ♥ nasilsin kuzum♡
aman aman MASSALLAH:) kz bn kamuhe ha nick degstm .d bnde safak dusmece yaa ne olsuniyiyim bebeğim çok şükür haftasonu ya keyfim yerinde sen nasılsın?
az kaldi az bnde iyiym şükür:)An itibariyle 142 canım
Hem geçiyor hem geçmiyor gibi
İyiyim şükür sen nasılsın
hadi gözün aydın:)Bittttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevdicek yola çıkacak 1'de