- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
kuzum ben kamuhe nick degstm .d nalsnsn izledm kz gelmjyon artkkızçelerr 5000 i devirmişsiniz maşallah:) nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ben kamuhe nick degstm .d nalsnsn izledm kz gelmjyon artkkızçelerr 5000 i devirmişsiniz maşallah:) nasılsınız?
iyiyim canım benim:) valla sevdicek geldiğinden beri içimizde kalan şeyleri yapıyoruz bol bol gezdik çok şükür. Şİmdi de iş bulma derdindeyiz kuzum. Allah yardımcımız olsun siz nasılsınız her şey yolundadır inşallah?kuzum ben kamuhe nick degstm .d nalsnsn izledm kz gelmjyon artk
ALLAH mutlulignuzu daim etsn kuzum ins is bulur hemen. valla ne olsun ya zaman gecmiyor özlem cok canmz sklyoriyiyim canım benim:) valla sevdicek geldiğinden beri içimizde kalan şeyleri yapıyoruz bol bol gezdik çok şükür. Şİmdi de iş bulma derdindeyiz kuzum. Allah yardımcımız olsun siz nasılsınız her şey yolundadır inşallah?
amin sizin de inşallah. Askerin sağ salim gelsin inşallah kuzum benim. İnan gelince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun:) zaman hızlı geçtiği için sizin adınıza seviniyorum, zaman geçiyor şafaklar düşüyor diyeALLAH mutlulignuzu daim etsn kuzum ins is bulur hemen. valla ne olsun ya zaman gecmiyor özlem cok canmz sklyor
Belovedd nabeer bebeğim uzun zamandır denk gelmiyordum sana nasıl gidiyor kuzummm
Evet evet unutulduk hemen puuu onlara ahh ahh böyle işte herşeyaynen safagi biten pek gelmiyor zaten artk:)
ALLAH razi olsun kuzum ah hemen btsede gelseler yahu :)amin sizin de inşallah. Askerin sağ salim gelsin inşallah kuzum benim. İnan gelince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun:) zaman hızlı geçtiği için sizin adınıza seviniyorum, zaman geçiyor şafaklar düşüyor diye
kiz sanki sen cok gelyon yaEvet evet unutulduk hemen puuu onlara ahh ahh böyle işte herşey
Ben iş yoğunluğumdan gelemiyorum canım benim şafağım daha bitmedi Şafak bitirip burayı unutanlardan değilim yanikiz sanki sen cok gelyon ya
Bizde de aynı öyle kuzum her gün tedirginiz Allah onları bizlere bagislasin sizin şafak oldu canım benmmkuzucummmmm iyiyim sen nasılsın sorma ya giremiyorum pek işler yoğunlaştı o yüzden pek bakamıyordum ama özledim burayıda iyi gidior valla şafak bitiyor bi yandan ona seviniyoruz bir yandan da ortalık karıştı diye üzülüyoruz senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah askerin nasıl
senin safgn btmedimi dha bn bitti saniyrdm safgn kacki cnmBen iş yoğunluğumdan gelemiyorum canım benim şafağım daha bitmedi Şafak bitirip burayı unutanlardan değilim yani
kuzummmm gözün aydın bitmiş şafak hayırlısı ile bundan sonra hep bir arada kalın inşallah kuzummmmm :)safak DOGAN GÜNEŞ bebeklerimm..bitti sanirim ,yarın bu saatlerde Allah izin verirse sevdicegim evinde olucak..
Bu surecte cok zor gunler atlattik,cok tartismalar cok ayriliklar..hepsinde size kostum,sizden yardim istedim..herzaman herkonuda destek oldunuz,belki hicbirinizi yuz yuze gormedim ama hepnizi yurekten hissettim..pofudugum,denizim,damlam,yesomm,demetimm ve suan heyecandan unuttum diger guzel yurekli arkadaslarim...hepinizi tek tek tsk ederim,hepinizi opuyorum Darısı bekleyenlerin basina ..ama gitmek yok hep burdayım ben sizi cokkkkkk seviyorummmm
saol bitanemm bitti cok şükür..Allah hicbirimizi ayirmasin kuzummkuzummmm gözün aydın bitmiş şafak hayırlısı ile bundan sonra hep bir arada kalın inşallah kuzummmmm :)
aminnnn inşallah kuzum. asker yolu beklemek hiç kolay değil çok emek veriyiruz emeklerimiz boşuna gitmesin kimsenin ki gitmesin herkescikler mutlu olsunnn :)saol bitanemm bitti cok şükür..Allah hicbirimizi ayirmasin kuzumm
aynn kuzum zor ama insallah bizi bir omur boyu mutlu ederrk karsiligini verirleraminnnn inşallah kuzum. asker yolu beklemek hiç kolay değil çok emek veriyiruz emeklerimiz boşuna gitmesin kimsenin ki gitmesin herkescikler mutlu olsunnn :)
inşallah kuzum alışabildiniz mi peki sivil hayataaynn kuzum zor ama insallah bizi bir omur boyu mutlu ederrk karsiligini verirler
bnmki hemen alisti tatlim yaa :) ama bazn geri gidicem gibi hissediyorum sanki diyo:)inşallah kuzum alışabildiniz mi peki sivil hayata
alışmak azıcık zaman alıyor kuzu ya aynısını bizde yaşadık çünkü izne gelmiş gibi hissediyodu 1 ay oldu ancak alıştı diyebilirim :)bnmki hemen alisti tatlim yaa :) ama bazn geri gidicem gibi hissediyorum sanki diyo:)
sizin araniz nasil oldu balimalışmak azıcık zaman alıyor kuzu ya aynısını bizde yaşadık çünkü izne gelmiş gibi hissediyodu 1 ay oldu ancak alıştı diyebilirim :)