Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm gözün aydın gelmiş askerinnhihiihi evet birkaç gün sanki izne gelmiş gibi hissediyormuşsun ama geçer :)) Amin bebeğimmmm çok şükür yarından sonrası bizimmm Allah ın izniyle
balimmm nasilsinnnkizlarrrr:) napiyosunuz ?
konusan kimse kalmadiki ilerlesin:))Şafak 152
Kızlaar sayfa 5000de kaldı resmen yaa
selam canim safak dusmece hala bi bitmedi canim. sen napiosn naslsn bakim:)kızlarrr herkese selammmm nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
konusan kimse kalmadiki ilerlesin:))
ben varim.kiz beni aaymiyon mu :/ safaklarmz ayni degil ama olsun .dVala ya 365lerden 150lelere geldim şafak adaşlarım bile yok ortada hadi teskeresini almışlara lafım yokta
ben varim.kiz beni aaymiyon mu :/ safaklarmz ayni degil ama olsun .d
iyiyim bitanem sen nasilsin?balimmm nasilsinnn
kamuhe ben nick degistm .d vala kuzum az kaldi sabretmeliyz neler gecmedi buda gecer:) aynen keske diger kzlarda gelseydi yavala seni tanıyamamıştım bi üst yorumdan çıkardım he
olur mu hiç ne güzel dertleşiyoruz işte. ama diğer kızlar da vardı tabi herkes plakalara düştü şehir şehir geziyo
Bende burdan 150leri saymaya devam
70 gün sonra bende türkiye turu yapıcam inşallah
iyiym cok sukur balım scaklarla bogusyoruz:))iyiyim bitanem sen nasilsin?
aynen safagi biten pek gelmiyor zaten artk:)Herkese tekrardan selam kızlar eee şafak bitenler gitti kalan sahalar bizimdir
Belovedd nabeer bebeğim uzun zamandır denk gelmiyordum sana nasıl gidiyor kuzummmHerkese tekrardan selam kızlar eee şafak bitenler gitti kalan sahalar bizimdir