- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
he ya saka gbi 8ay btti cok şükür kasmdan burdaym ha dile.kolay8 ayı devirmişiniz kuzum bu ne ki artık size :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he ya saka gbi 8ay btti cok şükür kasmdan burdaym ha dile.kolay8 ayı devirmişiniz kuzum bu ne ki artık size :)
öyle böyle geçiyor günler kızz çok şükür. Allah bir daha ayırmasınhe ya saka gbi 8ay btti cok şükür kasmdan burdaym ha dile.kolay
AMIN kuzum hicbrmizi ayirmasn INSALLAH gelince nisan falan dusunyormusunz tatlmöyle böyle geçiyor günler kızz çok şükür. Allah bir daha ayırmasın
işe girer girmez yapcaz kuzum nişan, inşallah :) sizzz?AMIN kuzum hicbrmizi ayirmasn INSALLAH gelince nisan falan dusunyormusunz tatlm
hayrlisi OLsun kuzum en guzel sekilde olur INSALLAH:) RABBIM gonlune gore versin. biz.nisanlyz ztn kuzum iste geldgi zaman kis a denk gelio kis gelini olmayda istemem ama gene büyük konusmuyorm asla tabi kismette ne varasa o bas tacı ama niyetmde yaz in evlenmek bar bakalm hayrlisi olsin hepimz icn kuzum:)işe girer girmez yapcaz kuzum nişan, inşallah :) sizzz?
amin kuşummmhayrlisi OLsun kuzum en guzel sekilde olur INSALLAH:) RABBIM gonlune gore versin. biz.nisanlyz ztn kuzum iste geldgi zaman kis a denk gelio kis gelini olmayda istemem ama gene büyük konusmuyorm asla tabi kismette ne varasa o bas tacı ama niyetmde yaz in evlenmek bar bakalm hayrlisi olsin hepimz icn kuzum:)
cok sessizlesti dmi buralar kmse gelmio.artkamin kuşummm
tezkeresini alan kayıplara karıştı ramazanın da etkisi vardır bacımcok sessizlesti dmi buralar kmse gelmio.artk
dogrudur baci ama teskereyi alan gelmio pek gercekten bzdemi oyoe olcaz aceptezkeresini alan kayıplara karıştı ramazanın da etkisi vardır bacım
olmayız inşallah onlara da hak veriyorum kız iş güç artıyor asker dönüşü planlar nedeniyledogrudur baci ama teskereyi alan gelmio pek gercekten bzdemi oyoe olcaz acep
tabi cnm ondan bsey demiyorm ya:) bzm basimzada gelcek.belki bzde hic belli olmaz.olmayız inşallah onlara da hak veriyorum kız iş güç artıyor asker dönüşü planlar nedeniyle
her zaman olmasa da güzel haberler vermek için gireriz en azından kuzumtabi cnm ondan bsey demiyorm ya:) bzm basimzada gelcek.belki bzde hic belli olmaz.
aynen kuzum dha nikah tarhmzn gunlerini dugun tarhmzn gunlerini dusecez hayrlsyla:))her zaman olmasa da güzel haberler vermek için gireriz en azından kuzum
Ayy inşallah canım benim :) hayırlısıyla atlatalım da şu askerlik engeliniaynen kuzum dha nikah tarhmzn gunlerini dugun tarhmzn gunlerini dusecez hayrlsyla:))
INSALLAH kuzum yaa:) hayrlsyla. babalar gnu pazar ya dha nen hediye bile alamadm:)Ayy inşallah canım benim :) hayırlısıyla atlatalım da şu askerlik engelini
ay ben de yarın bakcam artık kuzumINSALLAH kuzum yaa:) hayrlsyla. babalar gnu pazar ya dha nen hediye bile alamadm:)
bnde is cikisi bakarm artk kuzumay ben de yarın bakcam artık kuzum
amin kuzummm kolay gelsinnn çabucak geçsin inşallah :)ALLAH kabul etsin kuzum bnde ayni safak dusmece:)
INSALLAH tatlim az kaldi cok sukur:)amin kuzummm kolay gelsinnn çabucak geçsin inşallah :)