- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
nasl olsun cnm ya safak dusmece hep ayni bi bitsede kurtulsak. sende nasl keyfler kuzumkizlarrr:) keyifler nasil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasl olsun cnm ya safak dusmece hep ayni bi bitsede kurtulsak. sende nasl keyfler kuzumkizlarrr:) keyifler nasil?
cok iyi kuzum..safakta gitgide azaldi 14 gun cezamiz vardi,komutan silmis onu..o yuzden cok mutluyuz :))nasl olsun cnm ya safak dusmece hep ayni bi bitsede kurtulsak. sende nasl keyfler kuzum
sevndm cnm adina :) azalms evet bzm dha varcok iyi kuzum..safakta gitgide azaldi 14 gun cezamiz vardi,komutan silmis onu..o yuzden cok mutluyuz :))
biz gidelim sira size gelsin kuzum:))sevndm cnm adina :) azalms evet bzm dha var
bncde bi an once kavusunda sira bize gelsin hemen:)biz gidelim sira size gelsin kuzum:))
Naber tatlımgünaydın kızlaar :)
Ya aslında erkanin hastalık çok basit birşey ama zamanında anlaşılmadığı için su an birçok organa atıyor enfeksiyonu. Evet doktor en fazla 3 yada 4 sene dedi sanki kendi yazdı kaderi
iyi yaptn kuzum:) daha safak saymaca 135 dusemedim gitti 100lerden:)
Şaka yapıyorum kız zaten :)
KuzucummmkUzumm nasilsn
iyi cok sukur kuzum ya ozlettn kendini gel kz hep :)Kuzucummm
iyiyim çokk şükür sen nasılsın napıyosun gelemedim bayadır ya
gunaydinn kuzum sanada hayrli ramazanlr naslsn demetimm:)gunaydin canlarimmm :) hayirli ramazanlar..
sağol kuzum sana da hayırlı ramazanlar olsun :) nasılsın?gunaydin canlarimmm :) hayirli ramazanlar..