- 25 Aralık 2013
- 5.437
- 4.379
- 448
kuzum naber naslsn kacak nerelerdsn gelmiyosun:)
İyiyim tatlım napiim bayadır gelmediğimi fark ettim geleyim biii dedim :) sen nasısın :)
Söz u yapınca gelmez oldun dimi :)
ahahaha alemsin kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum naber naslsn kacak nerelerdsn gelmiyosun:)
Söz u yapınca gelmez oldun dimi :)
idareneder canim gel ya ozluyoruz sizleri:)İyiyim tatlım napiim bayadır gelmediğimi fark ettim geleyim biii dedim :) sen nasısın :)
ahahaha alemsin kuzumhiçte öyle değilll öyle olsa hiç gelmem
![]()
![]()
idareneder canim gel ya ozluyoruz sizleri:)
iyi yaptn kuzum:) daha safak saymaca 135 dusemedim gitti 100lerden:)Geldim sesinizi duyptaeee Napiyon bakalım şafak kaç oldu :)
Şaka yapıyorum kız zaten :)İyiyim tatlım napiim bayadır gelmediğimi fark ettim geleyim biii dedim :) sen nasısın :)
ahahaha alemsin kuzumhiçte öyle değilll öyle olsa hiç gelmem
![]()
![]()
Aynen öyle canım olsun kullansın değişiklikte iyi gelmiştir askerine.. Bekliyoruz işte mecburAllah acil mecburi şeyler vermesin kuzum inşallah biter erkan hiç alamdigi izni 39 gün kala almak zorunda kaldı ailesel nedenlerden dolayı. En zevkli kısım plakalar gerçi 59 den aşağı inmiyo ama güzel yinede
selam kuzum naber:)selam kızlaar![]()
iyiyim bebeğim çok şükür iftarı bekliyoruz, senden naber? :)selam kuzum naber:)
ALLAH kabul etsin kuzum bnde ayni safak dusmece:)iyiyim bebeğim çok şükür iftarı bekliyoruz, senden naber? :)
kUzumm nasilsnAynen öyle canım olsun kullansın değişiklikte iyi gelmiştir askerine.. Bekliyoruz işte mecbur![]()
sagol kuzum sna da hayrli Ramazanlar. sevndm adina:) bnde iyi diyelm iyi olsn safak dusmece ayniKızlar hayırlı ramazanlar:) süper bir hafta geçirdim askerimi ziyaret ettim bol bol gezdim siz nasılsınız bakalım?
30 lara düştük artık kuzucum :) inşallah bayram olur biran önce.sagol kuzum sna da hayrli Ramazanlar. sevndm adina:) bnde iyi diyelm iyi olsn safak dusmece ayni
az kalms.kuzum bu ay btti saylr ztn gelir hemen:)30 lara düştük artık kuzucum :) inşallah bayram olur biran önce.
aminnn bizimki bittiğinde siz de 2 basamaklıları saycaksınız ne güzelaz kalms.kuzum bu ay btti saylr ztn gelir hemen:)
aynen kuzum hayrlisiyla.senin ki gelsnde bze yol.acin bzde gelek arkanzdan .daminnn bizimki bittiğinde siz de 2 basamaklıları saycaksınız ne güzel![]()
gelin bacım gelinnn:)aynen kuzum hayrlisiyla.senin ki gelsnde bze yol.acin bzde gelek arkanzdan .d
hayirlisyla INSALLAH ama sanki 4ay gecmicekms gbi geliyor bana yaagelin bacım gelinnn:)
8 ayı devirmişiniz kuzum bu ne ki artık size :)hayirlisyla INSALLAH ama sanki 4ay gecmicekms gbi geliyor bana yaa