Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idare eder tatlm ne olsunİdare ederim kuzum sen nasilsin
kuzum nasilsn bakalim gene sen ugruyon canim benim askeri gelen bdha ugramiyor sen haric:)kızlar çok sık uğrayamadım ya bu hafta çok yorucuydu müsameremiz vardı son hazırlıklar, dün de müsamerimizi atlattık çok şükürr :)) sizler nasılsınızzz napıyosunuzzzz? :)
yok yok ben burdayım tabi de eskisi kadar sık olmuyor işte kuzum bi de şu dönemler gerçekten yoğundu yani iş açısından falan yorgunluk haf safhada, iyiyim bebeğimm sen nasılsınnn? :)kuzum nasilsn bakalim gene sen ugruyon canim benim askeri gelen bdha ugramiyor sen haric:)
anladim kuzum ALLAH kolaylik versin:) ne olsun bende safak dusmece ayni:)yok yok ben burdayım tabi de eskisi kadar sık olmuyor işte kuzum bi de şu dönemler gerçekten yoğundu yani iş açısından falan yorgunluk haf safhada, iyiyim bebeğimm sen nasılsınnn? :)
Şafak ne alemde kuzum :)idare eder tatlm ne olsun
safak atarsa 139 kuzum ya var dahaŞafak ne alemde kuzum :)
Az kalmış kuzu 40 gün sonra rahatsin inşallahsafak atarsa 139 kuzum ya var daha
az degil kuzum ya 39gun gecer miAz kalmış kuzu 40 gün sonra rahatsin inşallah
Geçer kuzum allah sıkıntı vermesin inşallah sıkıntısız kavgasız geçerse su gibi gider kuzum benim.az degil kuzum ya 39gun gecer mi
INSALLAH kuzum ya hepimizin sorunsuz bitsinGeçer kuzum allah sıkıntı vermesin inşallah sıkıntısız kavgasız geçerse su gibi gider kuzum benim.
İnşallah kuzum :.INSALLAH kuzum ya hepimizin sorunsuz bitsin
Bilmiyorum kuzu canı aciyomus benle konuşunca girişince de acirmis bağlanırmış konismayalim dedi tamam dedim bitti... İnsan seviyorum diye ayrilirmi ayrilirmis
Allahım aynı erkan su zaman izin kullan aşkım diyorum gerek yok su kadar kalacak zaten diyor catladik ozlemden bizde burada
Bende bilemiyorum kuzucum resimler fln atıyor keyfi yerinde sanırım ama gelince de bana askerlik piskolojisi yok bilmem ne fln muhabbeti yaparsa yolarım saçını başınıay hayret bişey nasıl dayandı ya bu kadar
İyiyim çok şükür kuzucum sen nasılsın askerin nasılaynen kuzum sen naslsn iyisndr ins:)
iyiym cok sukur kuzum iyi ol.aya calsyoruz iste :) safak kac .dSelam canlar mutlu haftalar
Ayy seninki de mi öyle diyo yaaa Gelemeyecekler tatlım belli oldu artık çocuğun yüzünü unutucam nerdeyse hala gelmeyecem diyor Yine sordum bayramda gel diye yookkk yoookk yoook
Bende bilemiyorum kuzucum resimler fln atıyor keyfi yerinde sanırım ama gelince de bana askerlik piskolojisi yok bilmem ne fln muhabbeti yaparsa yolarım saçını başını
İyiyim çok şükür kuzucum sen nasılsın askerin nasıl
naber kuzummBağlanmak derken sanki yeni çıkmaya başlamışsınız gibi konuşmuş iyi mi bu çocuk hey Allah'ım
naber kuzumm
aynen bende bekliyorum zamanin gecmesini kuzumYavruuuuuum iyidir senden naber? Zamanın geçmesini bekliyorumm sevdiceği görmek için
aynen bende bekliyorum zamanin gecmesini kuzum
az kalmis kz gorusmene sabret:) safagm azalsn bn baska bsey istemiyormAma geçmiyor di mi 17 gun kaldi tabii gene bir aksilik çıkmazsa