- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
sorma canım benim çarşıların serbest olduğu ilk hafta ziyaretine gitmek istiyorum, gidebilirsem telafi etmiş oluruz bu durumu:)aa çok kötü denk gelmiş yavrum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım benim çarşıların serbest olduğu ilk hafta ziyaretine gitmek istiyorum, gidebilirsem telafi etmiş oluruz bu durumu:)aa çok kötü denk gelmiş yavrum yaa
Günaydın balım iyiyim çok şükür haftasonu uykunun dibini gördüm :)gunaydn canim naber:)
BU hafta polatlı da çarşı izni yok ki canım yani yarin yok bugünü bilmiyorum yarin secim üstü diye izinler kilitli ama bugünden emin degilimDogrudur canim alt devre gelince rahatliyor beni anca gunde 1 sefer arardii.. Bugun carsida ya beni ne aradi ne bi yerden mesaj atti bravo ona..
Bilmiyorumki canim faceye baktim 3 saat once aktifmisti :/BU hafta polatlı da çarşı izni yok ki canım yani yarin yok bugünü bilmiyorum yarin secim üstü diye izinler kilitli ama bugünden emin degilim
satın alıyorsun hattı canım, kamerası olmayan eski telefonlarda kullanılabiliyor ve mesai saatleri dışında açık oluyor hat.kızlar askercell diye hatmı dağıtıldı askerlere ??
biz bi haftadır konuşamıyoruz burayada uğrayamadım ???
çok şükür halimize yavrucummaman iyi ol:) bende iyi diyelm oyi olsun tatlm:)
ayy inşallahh o kadar güzel moral olur kiii telafinin hası olur vallasorma canım benim çarşıların serbest olduğu ilk hafta ziyaretine gitmek istiyorum, gidebilirsem telafi etmiş oluruz bu durumu:)
inşallah güzelim :) bitsin artık şu askerlik yaaçok şükür halimize yavrucumm
ayy inşallahh o kadar güzel moral olur kiii telafinin hası olur valla
sabır kuzumm gelince acısını çıkaracaksınız inşallahhinşallah güzelim :) bitsin artık şu askerlik yaa
inşallah güzelim:) sizi sormalı düğün ne zaman?sabır kuzumm gelince acısını çıkaracaksınız inşallahh
belli değil canım daha eve başlıcaz bu ay içinde evimizi tamamlayalım kesicez tarihi de :)inşallah güzelim:) sizi sormalı düğün ne zaman?
inşallah güzelim:) sizi sormalı düğün ne zaman?sabır kuzumm gelince acısını çıkaracaksınız inşallahh
ohh hadi hadi hayırlısı tatlım:) bir ömür çok mutlu olun inşallahbelli değil canım daha eve başlıcaz bu ay içinde evimizi tamamlayalım kesicez tarihi de :)
amin inşallah hepimiz çook mutlu olalııımm hakediyoruzz bunu♥♥♥inşallah güzelim:) sizi sormalı düğün ne zaman?
ohh hadi hadi hayırlısı tatlım:) bir ömür çok mutlu olun inşallah
o kadar yarenlik ettik, ediyoruz değil mi amaamin inşallah hepimiz çook mutlu olalııımm hakediyoruzz bunu♥♥♥
Şaka mıKızlar benimkinin komutana telefon gelmiş askerli 15 aya çıkabilir diye. Sinir küpüyüm şu an olabilir mi böyle birşey yaa
Şaka mı
Himm o zaman yoktur öyle birşey balım bilmiyorum ki :/ demekki o çocuğun öyle yada kızı kandırdı artik guvenemiyorum kimseye yaBilmiyorumki canim faceye baktim 3 saat once aktifmisti :/
Nasıl ya düşsün diye beklerken yükseltmek ne demek ?Kızlar benimkinin komutana telefon gelmiş askerli 15 aya çıkabilir diye. Sinir küpüyüm şu an olabilir mi böyle birşey yaa
Ya çocuk oyuncağımi bu dalga mi geçiyorlar ya sabit kalsın yada i dır bindir uapmasinlarsanmıyorum ya şaka olsa söylerdi onunda morali bozuk iyice nefret ettim şu askeriyeden olmaz böyle birşey dimi saçmalık çünkü