- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Olmaz sanmıyorum yasanmıyorum ya şaka olsa söylerdi onunda morali bozuk iyice nefret ettim şu askeriyeden olmaz böyle birşey dimi saçmalık çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz sanmıyorum yasanmıyorum ya şaka olsa söylerdi onunda morali bozuk iyice nefret ettim şu askeriyeden olmaz böyle birşey dimi saçmalık çünkü
Bende canim bende ya..Himm o zaman yoktur öyle birşey balım bilmiyorum ki :/ demekki o çocuğun öyle yada kızı kandırdı artik guvenemiyorum kimseye ya
hahah yok kz sacmalama oyle bsey asla olmazKızlar benimkinin komutana telefon gelmiş askerli 15 aya çıkabilir diye. Sinir küpüyüm şu an olabilir mi böyle birşey yaa
Yok artık yahu çocuk oyuncağı mı bu iş bir öyle bir böyle diyorlarhahah yok kz sacmalama oyle bsey asla olmaz
yok canim ya olmaz zaten sacmalik:)Yok artık yahu çocuk oyuncağı mı bu iş bir öyle bir böyle diyorlar
Guvenimi sarstı bu askerlik ya bitecekse bitsin bu sürüncemede tukendimBende canim bende ya..
noldu kuzum hayrdrGuvenimi sarstı bu askerlik ya bitecekse bitsin bu sürüncemede tukendim
valla insanı strese skuyorlar kuzucum. biz kısa dönem olmamıza rağmen ben bile stres oldum:)yok canim ya olmaz zaten sacmalik:)
yani kuzum ne ypcklr ni sasrdilar yok dusecek blmem ne dusmedi ankdk yukselme be yani:) sznde azalms cok sukur balimvalla insanı strese skuyorlar kuzucum. biz kısa dönem olmamıza rağmen ben bile stres oldum:)
al bendende o kadar,daha 2 ay oldu cildiricam yaGuvenimi sarstı bu askerlik ya bitecekse bitsin bu sürüncemede tukendim
çok şükür canım benim 1 gün fazladan kalsa delirecek nerdeyseyani kuzum ne ypcklr ni sasrdilar yok dusecek blmem ne dusmedi ankdk yukselme be yani:) sznde azalms cok sukur balim
tabiki yaa kolay mıo kadar yarenlik ettik, ediyoruz değil mi ama
günaydın fıstıkkkkgünaydın güzellikleriimm
napıyosun canım nasılsınn?günaydın fıstıkkkk
iyiyim canım pazar keyfi yapıyorum sen nasılsın?napıyosun canım nasılsınn?
iyiyim ben de canım ya evde pineklemece bizimki daha yeni uyandı plan yapamadık kendine gelsin diye bekliyorumiyiyim canım pazar keyfi yapıyorum sen nasılsın?
bırak acısını çıkarsın askerliğin hafta sonu uyusun bol boliyiyim ben de canım ya evde pineklemece bizimki daha yeni uyandı plan yapamadık kendine gelsin diye bekliyorum
giden gelmiyor valla kuzum:) aminn. son ayrılığınız olsun inşallahgünaydın kızlar burası cok sessz olmus nıyeee :)) cok gıremıyorum bı selam vereym dedm erkek arkadasm da artk hazıranın ılk haftası gelıyor bıttı darısı sıze olsun ıns