- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
iyi diyelm iyi olsun canim:)İyiyim balım sen nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi diyelm iyi olsun canim:)İyiyim balım sen nasılsın :)
Hic girme o seni tanıyor ne için girdiğini de biliyor yarin aramaz ama biraz bekle balımOylemi dersin canim yarin carsiya cikicak sabah skypeye girip yazmadan beklesrmmiki yada hic girmiyip aramasinimi beklesem kararsiz kalmistim :/
Mehtap kaç mehtap :)iyi diyelm iyi olsun canim:)
mehtap 7:)Mehtap kaç mehtap :)
Dogru diyosun canim ya bekliycem zor olsada.. Skypede cevrimdisi durupta onun girip girmediginide gorebilirmisim ama ben cok fena heyecan yaparim girmiyim yinedeHic girme o seni tanıyor ne için girdiğini de biliyor yarin aramaz ama biraz bekle balım
Ooooooo masallllaaaahhhhhhhhhhh :) yedin bitti darısı şafağamehtap 7:)
Görürseniz dayanamaz yazarsin ama o yüzden görme uğraş bul yarınaDogru diyosun canim ya bekliycem zor olsada.. Skypede cevrimdisi durupta onun girip girmediginide gorebilirmisim ama ben cok fena heyecan yaparim girmiyim yinede
sagol kuzum safak da beni yedi bitirdi valla:) mehtaba yaklassam saafak uzuyor:)Ooooooo masallllaaaahhhhhhhhhhh :) yedin bitti darısı şafağa
Öyle dusunme balım ya sen en pozitifimizsin bu arada deniz nerde ?sagol kuzum safak da beni yedi bitirdi valla:) mehtaba yaklassam saafak uzuyor:)
Aynen kendimi biliyorum dayanamam birsuru is var evi toparlamam lazim kutulara koymam lazim ugras bolGörürseniz dayanamaz yazarsin ama o yüzden görme uğraş bul yarına
oylede kuzum insan sayidan dusunce sanki bi an duraksiyor ayni die .d 163 gerci cok sukur cok dustuk aynen ya denizi bnde cok merk edyorm valla gorunmuyorÖyle dusunme balım ya sen en pozitifimizsin bu arada deniz nerde ?
O zaman onlara yönel super kafa dağıtır :)Aynen kendimi biliyorum dayanamam birsuru is var evi toparlamam lazim kutulara koymam lazim ugras bol
Bayadir yok ya aynen ben 49 kardan dusemiyim mesela olsun görmek sana iyi gelecek zamanı geldi geçiyor hattaoylede kuzum insan sayidan dusunce sanki bi an duraksiyor ayni die .d 163 gerci cok sukur cok dustuk aynen ya denizi bnde cok merk edyorm valla gorunmuyor
Katiliyorum sana canim bi geceleri huzun geliyor iste burda oyalandikca daha iyi oluyorum :))O zaman onlara yönel super kafa dağıtır :)
hayirlisi kuzum gececk bitecek bu zamanlarda bnde asiri merk edyorum denizi kzBayadir yok ya aynen ben 49 kardan dusemiyim mesela olsun görmek sana iyi gelecek zamanı geldi geçiyor hatta
Ben günlerdir erkanin atletine sarılmış yatiyorum kuzu çok iyi anlıyorum ben seni ama bunu yapmak zorundasın o yatağa girince hayal yerine hüzün çöker nefesin kesilir ağlama krizi gelir arada soversin arada özlersin :) ama sonu iyi okur inşallah bu onun sevgisini belli edecek sabirrr...Katiliyorum sana canim bi geceleri huzun geliyor iste burda oyalandikca daha iyi oluyorum :))
Ya neyi bitti desem bu kadar surede yenilenir ama inşallah birşey olmaz ya başka birşey vardır giremuyordur belki numara olmamasının en kotu yani bu yahayirlisi kuzum gececk bitecek bu zamanlarda bnde asiri merk edyorum denizi kz
aynen valla canim gelir INSALLAH en kisa zamanda siz gorusyordunz bi seklde seninkyle ne oldu kuzu evci izni die cokaryrdnz bi sekldeYa neyi bitti desem bu kadar surede yenilenir ama inşallah birşey olmaz ya başka birşey vardır giremuyordur belki numara olmamasının en kotu yani bu ya
Evet canim o bakimdan cok merak ediyorum bana olan sevgisini,bagliliginida gormus olucam... Sonumuz guzel olsunda burdaki butun kizlarada sevdiceklerinin omuzlarinda yaşlanabilmeyi nasip eder Rabbim insallah..Ben günlerdir erkanin atletine sarılmış yatiyorum kuzu çok iyi anlıyorum ben seni ama bunu yapmak zorundasın o yatağa girince hayal yerine hüzün çöker nefesin kesilir ağlama krizi gelir arada soversin arada özlersin :) ama sonu iyi okur inşallah bu onun sevgisini belli edecek sabirrr...
Benimki hallerde kuzu on gündür konusmuyoz inat yüzünden bende hic üstüne dusmuyorum o yüzden haberim yok biraz sıkıntıları var ve o dönemlerde üzerine dusersem herşey daha kotu olur bıraktım kendi haline o gün yazdı gelecekmis. ankaraya gelecek kuzu hastaneye o ara görüşürüz biz artik ya başka turlu çok zor ben gidemem artik finaller başlıyor çünkü. Biraz da iyi oldu bu bahane en azı dan kontrole gelir çünkü durum çok kötüye gidiyor sağlık yönündenaynen valla canim gelir INSALLAH en kisa zamanda siz gorusyordunz bi seklde seninkyle ne oldu kuzu evci izni die cokaryrdnz bi seklde