- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
giden gelmiyor valla kuzum:) aminn. son ayrılığınız olsun inşallah
amın kuzucum senınde az kaldı dmı ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giden gelmiyor valla kuzum:) aminn. son ayrılığınız olsun inşallah
50 lere az kaldı balım :)amın kuzucum senınde az kaldı dmı ..
ben geldm kizlarrrr
hosbupdum canim naslsn:)hosgeldınnnn :))
hosbupdum canim naslsn:)
fena degil kuzum:)iyilik kuzum senı sormalııı :)
fena degil kuzum:)
sıkıcı geciyor gunler bde sicak olunca cok fena:)nıye fena degılllll :))
öyle yaptı valla canım ben de öyle yaptım iyi oldu rötarlı buluştuk birazzbırak acısını çıkarsın askerliğin hafta sonu uyusun bol bol
canim nasilsnöyle yaptı valla canım ben de öyle yaptım iyi oldu rötarlı buluştuk birazz
öyle yaptı valla canım ben de öyle yaptım iyi oldu rötarlı buluştuk birazz
Günaydın tatlımmm nasılsınnnah ah anliyorm seni balim bnde cok ozledm artk
Günaydın tatlımmInşallah canim benim ya. Onun daha fazla zorlanması lazim aslında canim nasıl dayanıyor hayret. Gelse onun içinde çok iyi olur aslinda ama inatciymis gelmez
gunaydn kuzum iyiym cok sukur senGünaydın tatlımmm nasılsınnn
bende iyiyim çok şükür bende tatlım açıköğretim sınavını geride bıraktım iştegunaydn kuzum iyiym cok sukur sen
Günaydın bebeğim. Bence de kendi kararı ona bırak gelirse başının üstünde yeri varGünaydın tatlımm
Çok inatçı hemde hayırlısı olsun tatlım kendi kararı ben illa gel yada gelme demem nasıl istiyorsa nasıl rahatsa öyle karar versin
Aynen kuzucum nasıl istiyorsa öyle yapsın sen napıyosun nasılsınGünaydın bebeğim. Bence de kendi kararı ona bırak gelirse başının üstünde yeri var
Bende iyi bebeğim ne olsun bekliyorum işte zaman geçmiyor sanki 254 gün varAynen kuzucum nasıl istiyorsa öyle yapsın sen napıyosun nasılsın