iyiyim bebeğimm hamdolsunn sen nasılsın yavruşummm?kuzuumm naslsn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim bebeğimm hamdolsunn sen nasılsın yavruşummm?kuzuumm naslsn:)
Aynen canim ama cidden çok yipratciymis askerlikiyi bakalım bebeğimm hayırlısı olsunnn
ayy şafak kaç oldu kuzuu?
cok sukur kuzum yaa izne gelck benmki hazrnin 11 de onu beklyrm sabrszlkla:) senin nasl gecyor :)iyiyim bebeğimm hamdolsunn sen nasılsın yavruşummm?
Canim çok var ya dahaaz kaomss sık disini brazdaha kuzum :)
69 kuşummiyi bakalım bebeğimm hayırlısı olsunnn
ayy şafak kaç oldu kuzuu?
bende gecende sordm da kuzum bnde goremiyorm merk ettm bayadenizi gören var mı yarenler ne zamandır uğramıyor merak ettim
yok balim yaa bz ne zamandn dustuk haa duser elbet skma caniniCanim çok var ya daha
sosyal paylaşım sitelerinden falan görüşen biri yok mu acaba?bende gecende sordm da kuzum bnde goremiyorm merk ettm baya
Beklemekten başka çıkar yol yok kiz zatenyok balim yaa bz ne zamandn dustuk haa duser elbet skma canini
valla bilmyorm cnm yaasosyal paylaşım sitelerinden falan görüşen biri yok mu acaba?
aynen kz bnde 168oldum hemen gecti anlamadm gecerBeklemekten başka çıkar yol yok kiz zaten
Hayırlısıyla canim inşallahaynen kz bnde 168oldum hemen gecti anlamadm gecer
valla bilmyorm cnm yaa
öyle canııımmm Allah sabır versinnn zor bir süreç gerçektennnAynen canim ama cidden çok yipratciymis askerlik
anaamm bişeycik kalmamış oh miisss iyi gidiyor yavrum ya hayat telaşesicok sukur kuzum yaa izne gelck benmki hazrnin 11 de onu beklyrm sabrszlkla:) senin nasl gecyor :)
anaam maşallah kıızz69 kuşumm
Amin canım benimöyle canııımmm Allah sabır versinnn zor bir süreç gerçektennn
anaamm bişeycik kalmamış oh miisss iyi gidiyor yavrum ya hayat telaşesi
anaam maşallah kıızz
anladm balim ALLAH kolaylk versn safagmda 168 biter ins:)öyle canııımmm Allah sabır versinnn zor bir süreç gerçektennn
anaamm bişeycik kalmamış oh miisss iyi gidiyor yavrum ya hayat telaşesi
anaam maşallah kıızz
selam kacak nerelerdsnSelam kızlar nabersiniz herşey yolunda mı
selam kacak nerelerdsn