- 9 Kasım 2014
- 1.169
- 96
- 33
Cnm sikkindi kuzu ya nabiyosun :)kiz kacak nerelerdesn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sikkindi kuzu ya nabiyosun :)kiz kacak nerelerdesn:)
canin skkn oldgnda burya gelecksn asil kz:) oturyorm dizi izleyp kuzi sen safgn kac oldu:)Cnm sikkindi kuzu ya nabiyosun :)
48 kuzu :) ya benim olaylar hep ayni olunca insan anlatmaya bile cekiniyor artik mehtap kaç mehtap :)canin skkn oldgnda burya gelecksn asil kz:) oturyorm dizi izleyp kuzi sen safgn kac oldu:)
anladm balm kotusu olmasnda safak 168 mehtap 23:)48 kuzu :) ya benim olaylar hep ayni olunca insan anlatmaya bile cekiniyor artik mehtap kaç mehtap :)
Ohh be yedin bitirdin Mehtabı :) bende bi mehtap saysam keşke su okul geç bitse yada yoksa goremiycem ya o da gelemez hemen biz askerden sonra sayariz yine gün:) heyecan varmı :)anladm balm kotusu olmasnda safak 168 mehtap 23:)
darisi sana balim kz 3aydr gormuyorm haa brakta yiyip bitirm mehtabi.d ah safagida yiyip.bitirseydm keske:)Ohh be yedin bitirdin Mehtabı :) bende bi mehtap saysam keşke su okul geç bitse yada yoksa goremiycem ya o da gelemez hemen biz askerden sonra sayariz yine gün:) heyecan varmı :)
Biter biter balım sen hoc merak etme saymatinca bitiyor ben en son 55 bıraktım bugün baktım 48 olmuş bana iki gün geçmiş gibi gelmişti oysa ki :) benden bundan sonra uzun süre goremiycem o İstanbul da ben antepde ama nasip kısmet :)darisi sana balim kz 3aydr gormuyorm haa brakta yiyip bitirm mehtabi.d ah safagida yiyip.bitirseydm keske:)
insallah biter kuzum yaa dha cok var ama insallah sende gorursn dedgn gbi ksmeet:)Biter biter balım sen hoc merak etme saymatinca bitiyor ben en son 55 bıraktım bugün baktım 48 olmuş bana iki gün geçmiş gibi gelmişti oysa ki :) benden bundan sonra uzun süre goremiycem o İstanbul da ben antepde ama nasip kısmet :)
Zaten yanina gelince uzun kalacak balım sonrasında da akR gider kisin daha çabuk geçiyor ama zaman :)insallah biter kuzum yaa dha cok var ama insallah sende gorursn dedgn gbi ksmeet:)
duzeldmi bari aranz ins kuzum
Günaydın tatlımm ayy çok sevindim senin adına kızzz ben acemiden sonra hiç görmedim
150 ye indik işte
Günaydın canımmm Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin benimkisi
Günaydın canımmm.. Ne diyor pekim sende at kız o zaman
sevndm canim:)Düzeldi canım Biz zaten iki dkda kavga ediyoruz
uuu baya uzakta
aynen oyle.olyor smdi.gecmek.bilmiyorZaten yanina gelince uzun kalacak balım sonrasında da akR gider kisin daha çabuk geçiyor ama zaman :)
Aynen öyle olur ya kuzu yanındayken de durmaz zaman akar güderaynen oyle.olyor smdi.gecmek.bilmiyor
aynen oyle olyor malesf hazirann 11de gelyor ya zaman gecmiyor bi turluAynen öyle olur ya kuzu yanındayken de durmaz zaman akar güder
sevndm canim:)
safak kac kz:)Sag ol canım benim
Hic sorma canım zorlanıyorum bende artık değişik değişik davranıyor
daha iyi ama uzar cnku askerlligi erken gelir enazndn izin yapmazsa saglik olsun kuzum:)
Düzeldi canım Biz zaten iki dkda kavga ediyoruz
uuu baya uzakta
aynen balim hayirlisi olsun bnmmkide haziran 11de geliyor izne erkene alndi:)Günaydın Yarenlerrrr
Zor tatlım ya sen yine sıkma canını bir halleri diğerini tutmuyor gerçekten
Aynen tatlım benim hayırlısı olsun onun piskolojisi iyi olsun da çok bunalırsa da kendi bilir gelirse gelir gelmezse de bekleyecez artık
Tatlı atışmalar o zaman canım nazarı olsunn onlardaaa Çooookk uzakta hemdeee
Aynen canım. kosturmaca beklemeceeiyi cok sukur balim ya ne olsun kosturmaca
omrumu yedi bu safak:)Aynen canım. kosturmaca beklemecee