- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kz seninde bityor saylr ya kuzum safgn kacti bitiyor cok sukur balim yaa bde gorecm doye cok mutluym 3aydr gormuyorm
O atıyor ama
İzmir'de canım seninki nerde?
Günaydın canımmm.. Ne diyor pekim sende at kız o zamanÖyle canimda alinganlikta sinir tanimiyor resmen
Ay ne bilim her şeye kulp takıyor değiştin falan diyor sürekliGünaydın tatlımm ayy çok sevindim senin adına kızzz ben acemiden sonra hiç görmedim
150 ye indik işte
Günaydın canımmm Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin benimkisi
Günaydın canımmm.. Ne diyor pekim sende at kız o zaman
gunaydn tatlm aa niye oyle izn kuklanmckmi hicGünaydın tatlımm ayy çok sevindim senin adına kızzz ben acemiden sonra hiç görmedim
150 ye indik işte
Günaydın canımmm Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin benimkisi
Günaydın canımmm.. Ne diyor pekim sende at kız o zaman
Ay ne bilim her şeye kulp takıyor değiştin falan diyor sürekli
yok tatlım ya hiç kullanmadı niyeti de yok vallagunaydn tatlm aa niye oyle izn kuklanmckmi hic
Hic sorma canım zorlanıyorum bende artık değişik değişik davranıyorAskerlik piskolojisi desene tatlım ya benimki de bazen gereksiz yükselmeler yapıyor sonra oturuyor aşağı
değişmeyi neden kötü görüyorlar ki tatlım değişirsin tabi ki de asker bekliyorsun ne kadar zor oludğuunu bununla mücadele ettiğini bilmiyor sanırım kimse
daha iyi ama uzar cnku askerlligi erken gelir enazndn izin yapmazsa saglik olsun kuzum:)yok tatlım ya hiç kullanmadı niyeti de yok valla
sağol canım benim benim darısı tüm yarenlerin başınasagol tatlm benim safagnda azalms hayirli teskereler smdiden cok sevndm adina :)
ne zamandur görüşemedik bebeğim nasılsın?Hic sorma canım zorlanıyorum bende artık değişik değişik davranıyor
Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasılsınne zamandur görüşemedik bebeğim nasılsın?
iyiyim canım benim plakalardan düşüyoruz:)Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasılsın
Maşallah canım bitti sayilir deseneiyiyim canım benim plakalardan düşüyoruz:)
100 ler daha çabuk geçiyodu be kuşumMaşallah canım bitti sayilir desene
Azaldikca zorlaşıyor canım ya100 ler daha çabuk geçiyodu be kuşum
şafak sıkışıyorAzaldikca zorlaşıyor canım ya
Azalsinda sıkışsın canim yaşafak sıkışıyor
darısı başına kuzum benim :)Azalsinda sıkışsın canim ya
100ler gecmio cnm yaa bak hala 100lerdyn bymedi lanet100 ler daha çabuk geçiyodu be kuşum
Azalsinda sıkışsın canim ya