- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
ne olsun balim ayni safak dusmece:) senden ne var ne yok naslsnBuralardayım arada uğruyorum balım topikten uzak kaldım baya sayfa birikmiş kitap da okuyorum ya sonra okuyayım diyorum erteliyorum hep :) ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olsun balim ayni safak dusmece:) senden ne var ne yok naslsnBuralardayım arada uğruyorum balım topikten uzak kaldım baya sayfa birikmiş kitap da okuyorum ya sonra okuyayım diyorum erteliyorum hep :) ne var ne yok
ne olsun balim ayni safak dusmece:) senden ne var ne yok naslsn
bnki de izne haziranin 11 de gelcek kuzim aynen havalar cok sicak patlcm bnde safagn kac oldu kuzumİyi balım bu ara sıcak çarptı beni bi sinir bi stres kafa tatili yapmak istiyorum da sadece istiyorum yani :)
benimki ağustosta gelcek ancak o zaman yapabilirim heralde
bnki de izne haziranin 11 de gelcek kuzim aynen havalar cok sicak patlcm bnde safagn kac oldu kuzum
bncde daha mantkli kuzum bzmde 168:)benimki de haziran gibi geleyim dedi de kuzum erken oluyor ya tam 6 ayın ortasında gelmesini istedim haziranda gelse 8 ay kalmış olcak çünkü çok :/ bitmiyor ya 263 balım
bncde daha mantkli kuzum bzmde 168:)
cok sukur kuzum yaa olakalara gelim hemen:)Bitiyor bitiyor az kalmış :)
cok sukur kuzum yaa olakalara gelim hemen:)
selam tatlm bnde merk ettm demn gene konusu geldi de ulasblcgmz baska ydr olmaynca malsf byle mrrk icnde kalyorzselam kuzum naber denızden haber yok dımı ben merak ettm vala bu kızı
selam tatlm bnde merk ettm demn gene konusu geldi de ulasblcgmz baska ydr olmaynca malsf byle mrrk icnde kalyorz
aynen insallah yoktur bsey bende cok merk ettm deniziıns kotu bı durum yoktur ya ( ama bu kadar uzak kalmazdı
sen yasiyonmu kiz:)iyi geceleeeeeeeeeeer
sayılır bebeğimsen yasiyonmu kiz:)
gorunmuyorsun kuzum ya naaslsnsayılır bebeğim
iyiyim canım benim sen nasılsıngorunmuyorsun kuzum ya naaslsn
iyi cok sukur balim ya ne olsun kosturmacaiyiyim canım benim sen nasılsın
Kız :)selam tatlm bnde merk ettm demn gene konusu geldi de ulasblcgmz baska ydr olmaynca malsf byle mrrk icnde kalyorz
kiz kacak nerelerdesn:)Kız :)