- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
sagol tatlm benim safagnda azalms hayirli teskereler smdiden cok sevndm adina :)gözün aydın bebeğim çok sevindim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol tatlm benim safagnda azalms hayirli teskereler smdiden cok sevndm adina :)gözün aydın bebeğim çok sevindim:)
tunaydn kuzum nasilsnGünaydın yarenlerrr
kuzummmmmmkimse var mııı
naber mavişmkuzummmmmm
iyi balim cok sukur seni sormali sen naslsnnaber mavişm
idare eder canım işe gidecem şimdiiyi balim cok sukur seni sormali sen naslsn
ah bu isler de btmio nye idare eder kuzum caninmi skknidare eder canım işe gidecem şimdi
birazah bu isler de btmio nye idare eder kuzum caninmi skkn
neden kuzum hayrdr
Limoniiii limoni aaramiz limonineden kuzum hayrdr
duzelir kz hangimizn limoni olmuyor askerdeyken takma:)Limoniiii limoni aaramiz limoni
kızzz yeni mi kalktınnntunaydn kuzum nasilsn
Ammaaaaaaaaanduzelir kz hangimizn limoni olmuyor askerdeyken takma:)
Piyareeeeeeee nasılsınnnnnAmmaaaaaaaaan
Caniiim çok şükür iyi diyelim iyi olsu sen nasılsınPiyareeeeeeee nasılsınnnnn
yokk kz nerde is yerndeym girgirina dedm aynen ama ALLAHtan hastne klimali sknti yok .dkızzz yeni mi kalktınnn
iyiyim kuzucum çalışmaya devam bu havalarda ne kadar çalışmak olursa tabi
bnmkinin gelmesne 24gun kaldi kz cok sukur:)))Ammaaaaaaaaan
Hayırdır canım bir şey mi olduu? bende iyiyim çok şükür devam şafağaaaCaniiim çok şükür iyi diyelim iyi olsu sen nasılsın
yokk kz nerde is yerndeym girgirina dedm aynen ama ALLAHtan hastne klimali sknti yok .d
kuzim izne geliyor haziranin 11 inde bnmki teskereye 3ay oalms oluo snra:)hee bende yeni kalktın sandım klima hayat kurtarıyorrr valla serin serin yaz gelsin iyice de askerlerimiz de gelsin yaaa