- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Limoniyiz ya canim birazHayırdır canım bir şey mi olduu? bende iyiyim çok şükür devam şafağaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limoniyiz ya canim birazHayırdır canım bir şey mi olduu? bende iyiyim çok şükür devam şafağaaa
Gördüm canım erkene alınmış çok sevindimbnmkinin gelmesne 24gun kaldi kz cok sukur:)))
sagol kuzum darisi sana olsunGördüm canım erkene alınmış çok sevindim
Amiiin canim benimmmsagol kuzum darisi sana olsun
insallah kuzumAmiiin canim benimmm
insallah kuzum
hadi ya ne oldu canım ? sıkma canını üzmeyin birbirinizi kırmaya ne olursa olsun değmezLimoniyiz ya canim biraz
ooooooooooooookuzim izne geliyor haziranin 11 inde bnmki teskereye 3ay oalms oluo snra:)
kz seninde bityor saylr ya kuzum safgn kacti bitiyor cok sukur balim yaa bde gorecm doye cok mutluym 3aydr gormuyormoooooooooooooo
Süper kuzucum ya bitti sayılır sizin askerlik son adımı kalmışşşşşş
fazla trip atma kz catlak
Günaydn canımm bende iyiyim çok şükür şafak geçiriyoruz işte Senin askerin neredeydi canım ?
duzeldmi bari aranz ins kuzumO atıyor ama
İzmir'de canım seninki nerde?
Öyle canimda alinganlikta sinir tanimiyor resmenhadi ya ne oldu canım ? sıkma canını üzmeyin birbirinizi kırmaya ne olursa olsun değmez
kuzummCANLARIMMM
canımmmm nasılsın :)kuzumm
iyi kuzum cok sukur sen naslsncanımmmm nasılsın :)
bende çok şükür iyiyim :) plakalara düştünmü :)iyi kuzum cok sukur sen naslsn
yok kuzum nerdeee:) safak 170 daha:)bende çok şükür iyiyim :) plakalara düştünmü :)