- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla trip atma kz catlakYazdım oda biraz geç yazdı anca müsait olabildim dedi. Telefon kapalıymış yeni açmış ondan günaydın yazamamış. Bende geç attım ya diyor sende geç atmışsın vs neden geç yazdın diye ihihi Tripte ben de trip atıyorum
iyi diyelim iyi olsun balim sen naslsn baklmkızlarr keyifler yerindedir inşallah nasılsınız bakalım?
iyiyim tatlım çok şükür. bugünlerde şafak sıkıştı sankiiyi diyelim iyi olsun balim sen naslsn baklm
bnmde moralm bozuk yaa sende sknti etme kuzum azaldikca safk oyle cok gelrmsiyiyim tatlım çok şükür. bugünlerde şafak sıkıştı sanki
hayırdır kuzum senin neden bozuk moralin?bnmde moralm bozuk yaa sende sknti etme kuzum azaldikca safk oyle cok gelrms
hoşgeldin canım benim iyiyim sen nasılsın?:)selam kızlaarrrr nasılsınızz?
hoşbuldukk iyiyim ben de canım çok şükürr♥♥hayırdır kuzum senin neden bozuk moralin?
hoşgeldin canım benim iyiyim sen nasılsın?:)
bnmkinin izni 20 hazrndi ucak biletini iptl etmsler ogune cnm skldi bde gec tarihe alrlarsa ona odaklamstm kndmihayırdır kuzum senin neden bozuk moralin?
hoşgeldin canım benim iyiyim sen nasılsın?:)
hosgeldn balim naslsnnnselam kızlaarrrr nasılsınızz?
hoşbuldukk iyiyim bebeğim çok şükürr sen nasılsınn?hosgeldn balim naslsnnn
iyi diyelm iyi olsun yaaa off zaman gecmiyorrrhoşbuldukk iyiyim bebeğim çok şükürr sen nasılsınn?
kim iptal etmiş balım yaabnmkinin izni 20 hazrndi ucak biletini iptl etmsler ogune cnm skldi bde gec tarihe alrlarsa ona odaklamstm kndmi
aldigi ucak firmasi kuzum nye iptl etmsler oda belli dgl umarm daha gec bi zamana atmazlarkim iptal etmiş balım yaa
inşallah kuzum moralini bozma senaldigi ucak firmasi kuzum nye iptl etmsler oda belli dgl umarm daha gec bi zamana atmazlar
daha erkene aldi balim 11 inde gelio ksmetseinşallah kuzum moralini bozma sen
Günaydn canımm bende iyiyim çok şükür şafak geçiriyoruz işte Senin askerin neredeydi canım ?İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
gözün aydın bebeğim çok sevindim:)daha erkene aldi balim 11 inde gelio ksmetse