- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 29
Aynı şafak saymaya devam :)iim bnde tatlim nolsun iste ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şafak saymaya devam :)iim bnde tatlim nolsun iste ..
yaştan tutmuyo ki kızhey allahm kz kadr parmz olsa ztn bedelli oderdk paralrni gitmzlerdi
hadi ya bilmiodum yas snirimi var ne kadryaştan tutmuyo ki kız
Kargoyu gonderdinmi canim sen kac gun icersinde ulasir ona :)
1 0cak 1988 doğumlular ve öncesi için kuzucumhadi ya bilmiodum yas snirimi var ne kadr
anladm balim bilmiodm:) naslsn1 0cak 1988 doğumlular ve öncesi için kuzucum
iyiyim kuzum yoğun geçti bugün çok yoruldum sen nasılsın?anladm balim bilmiodm:) naslsn
Hadi bakalim.. Cok sevinir ama yacuma günü ulaşcak canım gönderdim :)
kuzummmmm hos geldn nerelerdsn kzkizlarrrrr:)
bnde iyi cok sukur balim sakin gecti bzm:)iyiyim kuzum yoğun geçti bugün çok yoruldum sen nasılsın?
Hadi bakalim.. Cok sevinir ama ya
İyi iste canim heyecanlanmistir hem.. Bende adresini bi bilsem gondericemahaberi var canım zaten :)
sessizleşti buralarda artık iyice terhisi alan gitti galibabnde iyi cok sukur balim sakin gecti bzm:)
aynen herkes diyor teskere alsa bile gelrm ama yok geldkleri an itivaren gelmiyorlar kuzumsessizleşti buralarda artık iyice terhisi alan gitti galiba
aman mutlu olsunlar da gerisi önemli değil:)aynen herkes diyor teskere alsa bile gelrm ama yok geldkleri an itivaren gelmiyorlar kuzum
aynen balim darisi da bize olsun:) safak kac:)aman mutlu olsunlar da gerisi önemli değil:)
aminnn bebeğimmm:) 73aynen balim darisi da bize olsun:) safak kac:)
azaldi cok sukur kuzum bnde bi 100lerden dussem iyi olacak:)aminnn bebeğimmm:) 73
düşer tatlım sabır bitmeyen şafak yok :)azaldi cok sukur kuzum bnde bi 100lerden dussem iyi olacak:)