- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
smdi nye yazmiyon ki konus yarna brakma.canimdiyebilirdii ama işte yok.. hem çok alındım hemde çok sinirlendim etkisi büyük bende..o orada sorun olmadığını sanıyor ve rahat... yarın ona yabancı konuşucam bunu haketti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smdi nye yazmiyon ki konus yarna brakma.canimdiyebilirdii ama işte yok.. hem çok alındım hemde çok sinirlendim etkisi büyük bende..o orada sorun olmadığını sanıyor ve rahat... yarın ona yabancı konuşucam bunu haketti...
bilmiyom artık canım kız çok özledim ya huuuuuuuuufbi bilsem kuzum bzm izin yaklasyr.diye gecmyr bnce:)
bende cooooooook ozledmbilmiyom artık canım kız çok özledim ya huuuuuuuuuf
sabredelim bakalımbende cooooooook ozledm
nasıl yazayım canım ya anca ankesörlüden arayabilir yarın kesin arar işte o zaman .. ah keşkee şimdi çatır çatır patlasam.. şuaann hepsi içimde kaldı ya kastım kendimi sinir krizi geçiricem yanismdi nye yazmiyon ki konus yarna brakma.canim
tel gecirmedimi kuzim dahanasıl yazayım canım ya anca ankesörlüden arayabilir yarın kesin arar işte o zaman .. ah keşkee şimdi çatır çatır patlasam.. şuaann hepsi içimde kaldı ya kastım kendimi sinir krizi geçiricem yani
kz dha ne kadr sabredcz yaasabredelim bakalım
geçiremedi canım 2-3 hafta sonra işte.. yarına kadar bekliycem offf offff..tel gecirmedimi kuzim daha
çok şükür canım benim mazeret izni aldı da kolay geçti 1 hafta :) inşallah bundan sonrası da su gibi geçeraz balim cok şükür
bekle hem ne soyliceksen smdi dus7nur ona gore patlatrsn syliceklerini sira sirageçiremedi canım 2-3 hafta sonra işte.. yarına kadar bekliycem offf offff..
INSALLAH balim uf benim daha cok varçok şükür canım benim mazeret izni aldı da kolay geçti 1 hafta :) inşallah bundan sonrası da su gibi geçer
ne diycem hiç bilmiyorumkii yaa çatır çatır söyleyesim var sağlıklı hiç düşünemiyorum şu halimle sen benim yerimde olsaydın napardın canımbekle hem ne soyliceksen smdi dus7nur ona gore patlatrsn syliceklerini sira sira
senin de şafak doğan güneş dediğin günleri görücez balım:) bu askerlik bitecek!INSALLAH balim uf benim daha cok var
bitsede kurtulsak ya artk:) agustostami teskereyi alacak askern balimsenin de şafak doğan güneş dediğin günleri görücez balım:) bu askerlik bitecek!
ağustos başında inşallah kuşum izinde alıştım yine kara kara düşünüyorum tekrar o hasretibitsede kurtulsak ya artk:) agustostami teskereyi alacak askern balim
gecer balim ya ne kaldi ki agustosa:) agustos gelsnde bzmde 2ayimz kalck cok sukurağustos başında inşallah kuşum izinde alıştım yine kara kara düşünüyorum tekrar o hasreti
ne yapıcam ben aahh ah keşke bunlar olmasaydı hiçç.. kuzum bi mesaj daha yazdım sanırım görmedin onubekle hem ne soyliceksen smdi dus7nur ona gore patlatrsn syliceklerini sira sira
gormedm valla balim ne yazdin ysrin ola hayrola kuzum sakince dusun ne konusacgnine yapıcam ben aahh ah keşke bunlar olmasaydı hiçç.. kuzum bi mesaj daha yazdım sanırım görmedin onu
ilk once yazardm amacn ne ne yaomaya calsyorsun sen hele abin? bizm cktgmizi blyor bile bile sana byle nasil teklifte bulunur ne kadr igrenc sey sende siritmissn hayrdr niyetnmi var acik acik de herlde byle k9nusurdm valla balim ne blm smdi telde arar agzna ederdm yani abisne karsi hele cok sogurdumne diycem hiç bilmiyorumkii yaa çatır çatır söyleyesim var sağlıklı hiç düşünemiyorum şu halimle sen benim yerimde olsaydın napardın canım yazmıştım kuzum..