- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
amin bebeğim beklemedeyiz bakalımneden kızz dur bakalım belli olmaz. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin bebeğim beklemedeyiz bakalımneden kızz dur bakalım belli olmaz. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi
aynen abisi yapmış amaa benimkidee hiiççç tepkii karşılık vermemişş yaaa benii düşünerek olumsuz bir şey diyebilirdiii Allahımmo abisi karstrms ortaligo cocugun aklna sokmus byle igrenc bseyi ne diym ki bilemedm kuzum
sen nasılsın kııızben dusmedm kalan izinleri o yuzden baya cok gelio bana:))
nasil.olim kusum ya safak dusmece can skntisi oyle byle geciosen nasılsın kııız
kendini düşünen bencillerrröyle canım
yani ama evet giderimde dememis oda varaynen abisi yapmış amaa benimkidee hiiççç tepkii karşılık vermemişş yaaa benii düşünerek olumsuz bir şey diyebilirdiii Allahımm
zaman geçmiyor sanki yanasil.olim kusum ya safak dusmece can skntisi oyle byle gecio
ben moral olsun diye düştüm kuzum yaben dusmedm kalan izinleri o yuzden baya cok gelio bana:))
amin bebeğim beklemedeyiz bakalım
gülmessi göstermiyormu bunuu canım yaa bu kadr iğrenç birşeyee.. tanıyamadım onuu ..yani ama evet giderimde dememis oda var
aynen valla aman beeeeeeeekendini düşünen bencillerrr
ben moral olsun diye düştüm kuzum ya
dalga gecer gbide gulebilir yani guldugu gidecem anlamna gelmez hi hatali ama gene orda itiraz edebilir di sevdgm var yaomam diyeblrdi o ayrigülmessi göstermiyormu bunuu canım yaa bu kadr iğrenç birşeyee.. tanıyamadım onuu ..
normalde kac ki kuzum :)ben moral olsun diye düştüm kuzum ya
ay sorma aynen gecmio durdu sanki zamanzaman geçmiyor sanki ya
diyebilirdii ama işte yok.. hem çok alındım hemde çok sinirlendim etkisi büyük bende..o orada sorun olmadığını sanıyor ve rahat... yarın ona yabancı konuşucam bunu haketti...dalga gecer gbide gulebilir yani guldugu gidecem anlamna gelmez hi hatali ama gene orda itiraz edebilir di sevdgm var yaomam diyeblrdi o ayri
aynen yavrum ya neden böyle oldu kiay sorma aynen gecmio durdu sanki zaman
biz burda neyiizzz kiii neyiiizzz peeh onlar orda umursamaaz biz burda kafayı yemek üzereyiz oh ne alaaa...aynen valla aman beeeeeeee
90 kuşumnormalde kac ki kuzum :)
bi bilsem kuzum bzm izin yaklasyr.diye gecmyr bnce:)aynen yavrum ya neden böyle oldu ki
az balim cok şükür90 kuşum