- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
ikinizdeee isteyerekmi ayrıldınız yani canımm yaa.. ne diyeyim hayırlısı olsun
öyle gibi oldu canım bana suçu atmaya çalışıyor hala. benim gücüm kalmadı ondan kısa kesiyorum çocuk gibi çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinizdeee isteyerekmi ayrıldınız yani canımm yaa.. ne diyeyim hayırlısı olsun
inşallah canım benim beklemedeyiz bakalım:) valla sanki hiç askere gitmemiş gibi çok alıştım ayrılık baya zor olacak şafak kaç oldu?Canımmmm özlettin kendiniiii.. İnşaAllah hayırlısı ile nakil sorunsuz tutarda babanız sağlığına kavuşuuurrr.. Biz iyiyiz bitanemmm, şahsım adına konuşayım iyiyimmmm:) bildiğn gibi gün geçirmece:) kendine dikkat et kuzummm sevdiğinle bol bol zaman geçirmeye çalışşl:)
sağolasın kuzumm. nasılsın görüşmeyeli?canım benim Allah kavuştursun şimdiden..
hoşgeldin kuşummmben geldim kızlarr
noldu hayrdr balimmsinirliyim
nasilsin tatlm cok sukur dusmussun safaktan :)inşallah canım benim beklemedeyiz bakalım:) valla sanki hiç askere gitmemiş gibi çok alıştım ayrılık baya zor olacak şafak kaç oldu?
sağolasın kuzumm. nasılsın görüşmeyeli?
hoşgeldin kuşummm
noldu kuzu hayrdr
iyi diyelim iyi olsun canım benim sen nasılsın bakalıminşallah canım benim beklemedeyiz bakalım:) valla sanki hiç askere gitmemiş gibi çok alıştım ayrılık baya zor olacak şafak kaç oldu?
sağolasın kuzumm. nasılsın görüşmeyeli?
hoşgeldin kuşummm
hayırlısı olsun canım ne diyelim
farkına varır umarım yaa.. kendini nasıl daha hissediyorsan öyle yap canım önce kendinn için ...öyle gibi oldu canım bana suçu atmaya çalışıyor hala. benim gücüm kalmadı ondan kısa kesiyorum çocuk gibi çünkü
ya mesaj atıyorum cevap vermiyor aradım meşgul konuştu baya kimle konuştuysa bitmiş konuşması ama hala cevap vermedinoldu hayrdr balimm
oyle hemen pes etme daha okumadm okurum da o kadr emek sarfettnz hemen bitmesi sacma olurkonu açtım canım ordan bak istersen farketmez ayrıldık bitti asker yolculuğum
oyle hemen pes etme daha okumadm okurum da o kadr emek sarfettnz hemen bitmesi sacma olur
ailesyle konusyordur kz kmle konusacak ?ya mesaj atıyorum cevap vermiyor aradım meşgul konuştu baya kimle konuştuysa bitmiş konuşması ama hala cevap vermedi
ailesyle konusyordr kz.kmle.konusacak:) bebekle.donerr balim sana snrlenme hemenya mesaj atıyorum cevap vermiyor aradım meşgul konuştu baya kimle konuştuysa bitmiş konuşması ama hala cevap vermedi
dur okuyum.yazdgni donerim sana smdi balimbitti bile canım kestim konuşmayı bu sondu benim gücüm kalmadı
dur okuyum.yazdgni donerim sana smdi balim
bu saatte çoktan uyumuştur onlar yaailesyle konusyordur kz kmle konusacak ?
ailesyle konusyordr kz.kmle.konusacak:) bebekle.donerr balim sana snrlenme hemen
hiçç bana cevap vermiyon hiçdur okuyum.yazdgni donerim sana smdi balim
ohaaa okudumda tobe yarabbim ya bde abisi kiskirtyor cocugu aklnda olmasa dahi aklna getrms.cocugun seninki ne cvp verms peki abisinegerizekalı çocuukk böyle birşeye kalkışırsaa küfürleri ard arda söylerim ve kesinlikle onu terkederim. ama böyle birşey yapmıyacağını biliyorum abisii birde beni tanıyor tanıştıkta yüzyüze. abisine diyebilirdi abi olmaz öyle şeyler olmazz... askerde olduğu hiç umrumda değil telde lafları çarpıcam
kz yazdm yaa hosbuldum nasilsn diye cvp vrrmedn vermssende ben gormedm:)hiçç bana cevap vermiyon hiç
yazsn sorarsn balim kotu dusunmebu saatte çoktan uyumuştur onlar ya
hiç karşılık vermemiş 32 diş gösteren kafa göndermiş sadece. yarın kesinlikle arar ve ben bunları hepsini söyliycemm ağır laflarda edicem ne olucak hiç umrumda değil askermiş yook öyleymiş asla.ohaaa okudumda tobe yarabbim ya bde abisi kiskirtyor cocugu aklnda olmasa dahi aklna getrms.cocugun seninki ne cvp verms peki abisine